První bod pro tým TPV

0

 

Obrázek

Ještě jsme se ani nestačili vzpamatovat ze silvestrovských oslav a čekalo nás osmé kolo amatérské ligy v kuželkách. V úvodním duelu proti Tip café nastoupil v roli outsidera tým TPV s přáním překvapit. A stalo se!! Hned v prvním duelu získal body pro svůj tým Pepa Mazáč výkonem 198 kolků. V následujícím souboji srovnal Pepa Randus na 2:2 a o výsledku se rozhodovalo v duelu závěrečném. Do něj vstupovali s náskokem 23 kolků hosté.

Náskok sice udrželi, ale protože Lukáš Blabla (225) svého soupeře v dramatickém duelu o tři kolky porazil, skončilo nakonec utkání smírně 4:4 a tým TPV se tak mohl radovat z prvního bodu v soutěži! Faktem je, že se tak stalo po jejich nejlepším dosavadním výkonu, zatímco hosté předvedli výkon nehorší. Jestliže TPV nastupovalo do souboje s TPV v roli outsidera, ještě suverénnější měl být rozdíl v souboji mezi

Marody a Paneláky. První dva duely dopadly dle očekávání, přičemž Luba Krupa shodil 255 kuželek, Mirek Macháček 241 kolků a před závěrečným duelem získali pro svůj tým náskok 82 kolků. Jenže – Pepa Skalka předvedl pěkných 238 kolků a jeho soupeř, Jarda Pavlát, se absolutně nepotkal s formou a shodil jen 167 kolků!! Jen dvanáct kolků chybělo k tomu, aby Paneláci jako první sebrali body dosud suverénním Marodům!

Ve večerním zápase proti sobě nastoupily týmy Gumotíků a Oktopusu. Domácí s cílem překvapit a začít konečně sbírat body to tabulky a hosté chtěli zase zůstat na druhém místě na dostřel Marodům. A i když se domácí snažili, na tým Oktopusu to nestačilo. Ti totiž předvedli nejlepší výkon v soutěži a všichni hráči se dostali do sestavy kola! Nejvíce naházeli Naďa Lešková a Franta Krupa (246) a doplnil je Milan Leška výkonem 239 kolků. Z domácích předvedli Jindra Cahlík 231, Laďa Adámek 224 a Petr Polách 219 kolků. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Na jeden zápas devátého kola se vydáme již příští týden. Duel Tip café – Oktopus se totiž bude předehrávat ve čtvrtek 12.1. od 16.30 hodin. Další dva duely se uskuteční dle plánu ve středu 18. ledna, a střetnou se TPV s Marody a Gumotíci s týmem KO-SA. Volno mají Paneláci.

Zápasy devátého kola:

Čtvrtek 12. ledna:
16.30 hod Tip café – Oktopus

Středa
15.30 hod TPV – Marodi
17.00 hod Gumotíci – KO-SA

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář