Šikulky a ministranti

0

Pozoor, pozooor,

toho krátké sdělení je určeno pro všechny děti, malé slečny a chlapce, kteří  by měli zájem navštěvovat kroužek Šikulky J

Kroužek je určen pro děti od pěti let ( po domluvě i mladší ),horní věková hranice není nijak omezena. Scházíme se již osmým rokem na faře.

Co v kroužku děláme? Výčet činností je velmi rozmanitý, někdy tvoříme,děláme výzdobu nebo si uděláme něco pěkného pro radost, jindy se touláme po venku, hrajeme různé hry, nebo se dozvídáme zajímavosti o přírodě, o naší obci, a pokud není pěkné počasí  povídáme si u čaje nebo si promítneme nějaký film či pohádku,na Vánoce pečeme perníčky , na konci školního roku jedeme na větší výlet.

Letos začínáme  3.10. v 16:15 . Kroužek trvá hodinu, poté je možnost se účastnit mše svaté pro děti od 17:30 do 18:00.

Ve stejný čas začínají také setkání pro kluky, kteří už jsou nebo se chtějí stát ministranty. Náplň schůzek bude celoroční etapová soutěž o Donu Boskovi a samozřejmě také hry venku i na faře.

Takže, pokud kdokoliv myslíte, že by tyto kroužky mohly být to pravé pro Vás, určitě přijďte, budeme se na Vás těšit!!

Nakonec mi dovolte jen malé poděkování vedoucím, kteří   už osmým rokem věnují svůj volný čas této činnosti.Je to Jirka Krupa,Jarek Křenek,Pepča Holiš,Maruška Krupová,Katka Kubjátová (Zemanová),Hela Hýblová, Liduška Pupíková s vydatným přispěním Ivety Petřekové, Lenky Petřekové, paní Věrky Machové a taky jiných,  kteří v tomto kroužku pomáhali nebo se krátkodobě účastnili vedení.

 

Šikulky na výpravě v lese 2007

Historie Zuberských ministrantů

Tábory Zuberské farnosti ve Velkých Karlovicích


 

Sdílet.

About Author

Comments are closed.