Šesté kolo ligy přineslo dosud nejlepší výkony

0

 

Obrázek

V tomto kole se kuželkáři činili. Hned čtyři týmy (Marodi, KO-SA, Tip café, Paneláci) předvedly své letošní maximum a na sestavu kola nestačilo ani 252 kolků! Jako první proti sobě nastoupily celky TPV a KO-SA. Hosté nezaváhali, zvítězili 8:0, potvrdili roli favorita a posunuli se na druhé místo v tabulce. Tým TPV předvedl svůj standardní výkon a nejlepší z nich byl Lukáš Vaněk s 201 kolky. Z hostujícího celku byl opět nejlepší Jarek Jurka, který si v poslední době tyká se skvělou formou, a předvedl výborných 258 kolků. A protože ho doplnili solidními výkony i Vašek Zeman (247) a Dušan Cibulec (220), o tom, kdo si připíše body do tabulky, nebylo pochyb. V dalším utkání se opět chtěli borci z Tip café pokusit o překvapení a porazit Marody, ale Ti nenechali nikoho na pochybách, že opět ovládnou zuberskou ligu. Ač dostáli svému názvu a ze

zdravotních důvodů nenastoupili Jirka Křenek a Jarda Pavlát, jejich zástupci potvrdili vysokou výkonost týmu. Hned na úvod předvedl Luba Krupa výborných 257 kolků. Ještě líp zahráli Mirek Macháček (264) a Radek Vetyška (260) a zvítězili suverénně 8:0. Z domácího celku mohl na případně body pomýšlet jen Robert Jurajda, který dokonce po první dráze nad Radkem vedl o 14 kolků, ale ani to nestačilo.

Nejdramatičtější utkání nás tak čekalo na závěr. Gumotíci se chtěli porvat o své první vítězství v duelu s Paneláky, a Ti zase chtěli uhájit svou pátou pozici v tabulce. V úvodním duelu připsal domácím dva body Laďa Adámek, když shodil 216 kuželek a v nervy drásajícím souboji tak porazil Ivana Daňka o pět kolků. Poté naopak Tonda Zelenka výkonem 235 kolků porazil Petra Procházku, taky o pět kolků, a drama začínalo se znova od nuly. V posledním duelu byl o něco méně nervózní Pepa Skalka (257) z týmu Paneláků a po výborném výkonu (257) dovedl svůj tým ke kýženému vítězství! Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Ve středu čtrnáctého prosince nás čeká poslední letošní kolo a vypadá, že si opět přijdeme na svoje. Tým TVP i Gumotíci se budou snažit pro sebe urvat první vítězství, v souboji Oktopus – KO-SA půjde o pořadí na druhém a třetím místě za suverénními Marody a v zápase Tip café – Paneláci se oba týmy utkají o zachování naděje na případné stupně vítězů.

Zápasy sedmého kola:

Středa 14. prosince:
15.30 hod TPV – Gumotíci
17.00 hod Oktopus – KO-SA
18.30 hod Tip café – Paneláci

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář