Již jen Marodi bez porážky

0

Obrázek
Na úvod čtvrtého kola se střetly celky Paneláků a Oktopusu. Domácí, povzbuzeni vítězstvím nad celkem TPV, se pustili do zápasu s vervou a po první dráze dokonce Pepa Skalka vedl. Nicméně poté se již zápas nesl v režii Oktopusu. Všichni své zápasy vyhráli, přičemž nejlepší byla Naďa Lešková s 234 kolky a v utkání tak zvítězil celek Oktopusu 8:0. Další zápas mezi Gumotíky a Tip café již tak jednoznačný nebyl. Domácí se do vedení dostali díky Jindrovi Cahlíkovi (229), který získal náskok 22 kolků. Na jediný kolek stáhl náskok Petr Pavlíček skvělým výkonem 265 kolků!! Ani jeho soupeř, Petr Polách, s 244 kolky, se neměl za co stydět! O všem se tedy rozhodovalo v posledním duelu mezi Láďou Adámkem a Liborem Pšenicou. Již na první dráze otočil Libor skóre na svoji stranu a nakonec

zajistil hostům ve strhujícím dramatu oba body. Poslední duel mezi celky KO-SA a Marodi byl o týden odložen. Borci z KO-SY se chtěli postarat o překvapení. Na úvod předvedl pěkný výkon Tomáš Zeman (238), ale na famózního Lubu Krupu to nestačilo (273!). Poté zvítězil i Jirka Křenek (252) a o kosmetickou úpravu výsledku se postaral výkonem 244 kolků Vašek Zeman. Ale na víc, jak na výsledek 2:6 to však nestačilo. Marodi tak nadále vládnou lize a nepoznali dosud hořkost porážky.

Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu. Páté kolo nás čeká ve středu 16. listopadu a bude zahájeno zápasem mezi týmy TPV a Oktopusu. Po nich nastoupí Paneláci a celek KO-SA a na závěr Gumotíci proti Marodům. Dočkáme se nějakého překvapení nebo zvítězí favorité? Volno má tentokrát celek Tip café.

Zápasy pátého kola:

Středa 16. listopadu:
15.30 hod TPV – Oktopus
17.00 hod Paneláci – KO-SA
18.30 hod Gumotíci – Marodi

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář