Další ztráta celku Tip café

0

 

Obrázek

Třetí kolo zuberské ligy bylo zahájeno soubojem dvou týmů, které dosud nezískaly ani bod. Paneláci nastoupili proti borcům z TPV a hned po úvodním duelu šli do vedení, když Ivan Daněk předvedl solidních 217 kolků. Jen o dva míň trefil Viktor Frňka a získal rozhodující náskok pro svůj tým. V závěrečném duelu již jen zkorigoval Pepa Mazáč výkonem 212 kolků skóre utkání, ve kterém nakonec zvítězili Paneláci 6:2 a připsali si první dva body do tabulky. Naopak tým TPV si na ně ještě musí počkat. V dalším duelu jsme se těšili na vyrovnaný zápas, když proti sobě nastoupily týmy Marodů a Oktopusu. Na první dráze ještě Milan Leška udržel “tempo” Luby Krupy, ale ve druhém hodil Luba o 28 kolků víc a o vítězi prvního duelu bylo rozhodnuto. I ve druhém se Naďa Lešková držela zuby nehty Mirka Macháčka, ale ten předvedl na druhé

dráze parádních 107 kolků do plných a vítěz byl jasný!! A i když Franta Krupa (248) získal v posledním duelu cenný skalp Jardy Pavláta (244), na víc, jak na zkorigování skóre 2:6 to nestačilo. I v posledním duelu mezi týmy KO-SA a Tip café jsme byli svědky vyrovnaného zápasu. Nejprve získal body pro své družstvo Vašek Zeman (238), i když po první dráze prohrával o čtrnáct kolků!

Ve druhém duelu vyrovnal Petr Pavlíček (237) stav na 2:2 a o všem rozhodoval až souboj poslední. V něm potvrdil výbornou formu Jarda Jurka a výkonem 247 kolků zaslouženě připsal body celku KO-SA, který tak dosud nepoznal hořkost porážky! Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Čtvrté kolo bude rozděleno do dvou týdnů a opět se bude na co dívat! V úvodním duelu se utkají týmy Paneláků a Oktopusu. Přidají domácí po vítězství nad TPV další body do tabulky? Poté se můžeme těšit na tradiční souboj Gumotíků a týmu Tip café, ve kterém zcela jistě nebudou chtít prohrát hráči ani na jedné, ani na druhé straně. A v posledním, odloženém duelu proti sobě nastoupí zbývající neporažené celky, KO-SA a Marodi, ve středu 9. listopadu od 16 hodin.

Zápasy čtvrtého kola:

Čtvrtek 3. listopadu:
17.00 hod Paneláci – Oktopus
18.30 hod Gumotíci – Tip café

Středa 9. listopadu:
16.00 KO-SA – Marodi

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář