Dramatické zápasy ve druhém kole

0

 

Obrázek
Úvodní duel druhého kola odehrály týmy Marodů a TPV. Domácí opět potvrdili roli favorita a jednoznačně zvítězili 8:0. Nejlepší výkon předvedl Jirka Křenek (249), kterého doplnili pěknými výkony Jarda Pavlát (247) a Luba Krupa (241). Hostující tým TPV nastoupil v pozměněné sestavě a nejlepší z nich byl Lukáš Vaněk výkonem 216 shozených kuželek. V dalších dvou zápasech jsme byli svědky daleko dramatičtějších zápasů. Celek Tip café se sice dostal do vedení zásluhou Pepy Randuse (234),

ale hned v dalším duelu srovnal Milan Leška (245) a o všem se rozhodovalo v souboji posledním. S náskokem dvou kolků do něj vstupoval hostující Robert Jurajda proti Nadi Leškové a ta se hned po první dráze dostala do vedení o deset kolků. Náskok již udržela a připsala týmu Oktopus premiérové vítězství v soutěži! Poslední duel byl ještě vyrovnanější. Hostující Gumotíky poslal do vedení Petr Polách výkonem 224 kolků. Hned vzápětí ale výhrou o tři kolky srovnal stav na 2:2 Pavel Mizera (229) a stejně jako v předešlém utkání rozhodoval o vítězi poslední souboj.

Před Jarkem Jurkou z domácího týmu byl těžký úkol – stáhnout proti Laďovi Adámkovi náskok jedenácti kolků! Zahrál ale famózní první dráhu, porazil svého soupeře o 24 kuželek a přesto, že druhá dráha tak dobrá nebyla, dovedl svůj tým k vítězství o pouhých pět kolků!! Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Třetí kolo ligy nás čeká těsně před státním svátkem, ve čtvrtek 27. října a opět se zřejmě máme na co těšit!! V úvodním utkání budou chtít své úvodní body získat jak Paneláci, tak tým TPV. Poté se pokusí připravit Marodům první porážku vůbec tým Oktopusu a nakonec proti sobě nastoupí týmy KO-SA a Tip café. Těžko hledat v tomto duelu favorita!!

Čtvrtek 27. října:
15.30 hod Paneláci – TPV
17.00 hod Marodi – Oktopus
18.30 hod KO-SA – Tip café

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář