ITS CUP 2016 – Lesana Zubří, 10. místo z celkového počtu 15 družstev starších žaček.

0

Na turnaj do Kunovic jsme odjížděli ve velmi kombinované sestavě. Několik děvčat se turnaje nemohlo zúčastnit z rodinných nebo zdravotních důvodů. Navíc, mladší děvčata spolu s trenérkou přijely až v pátek odpoledne (finálový turnaj Novinářský kalamář ve Velké Bystřici – 2. místo pro zuberskou školu – gratulujeme) a některá děvčata musela odjet z Kunovic dříve. Proto jsme požádali o pomoc 3 hráčky Otrokovic, kterým již také skončila letošní mistrovská sezóna, aby nás na tento turnaj posílily. Za tento vstřícný krok jim děkujeme, protože jinak bychom se z tohoto turnaje museli na poslední chvíli odhlásit, což jsme samozřejmě nechtěli.
Turnaj ITS CUP v Kunovicích byl jako každoročně velice dobře připraven pořadateli a také velmi kvalitně obsazen. Konkurence byla silná – viz. výsledky.
V základní skupině jsme hráli tato utkání:
Lesana Zubří – Slavia Praha 8:13
Lesana Zubří – Havličkův Brod 8:11
Lesana Zubří – Žeravice 12:8
Lesana Zubří – Hodonín 5:7
Ve skupině o 9-12 místo
Lesana Zubří – Poruba 11:11
Lesana Zubří – Zlín 16:16
Lesana Zubří – Bohumín 9:6
O 9. místo nás připravil smolný okamžik v zápasu se Zlínem. Vedli jsme již o 5 branek a zápas jsme měli ve své režii. Nakonec jsme jen remizovali, protože v polovině zápasu byla naše hráčka Terka Hřibová sražena na brankovišti a po dopadu na záda si pohmoždila dva páteřní obratle, byla okamžitě převezena RZS se zafixovaným krkem do nemocnice a do zápasu již tím pádem bohužel nemohla zasáhnout. A tento bod nás stál lepší konečné umístění. Nicméně jsme rádi, že zranění nebylo vážné. Důležitější je zdraví hráček, než body.
Tento turnaj bereme jako příjemné zpestření konce této sezóny, ve které jsme vybojovali v kategorii starších žaček bronzové medaile ve Zlínské lize.
Sestava: Anita Poláčková G, Markéta Křenková G, Stella Přikrylová G + 1, Alžběta Krůpová 31, Denisa Dukátová 18, Tereza Palátová 7, Tereza Hřibová 4, Zuzana Hejzlarová 3, Barbora Hrušková 2, Eliška Benová 1, Hana Mikulenková 1, Kateřina Fusková 0.
Trenérka: Simona Palátová

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář