Vrcholí boj o medaile

0

 

Obrázek

Šestnácté kolo zuberské ligy bylo zahájeno již minulý týden zápasem mezi týmy Paneláků a TIP cafe. Hosté neponechali nic náhodě a vítězstvím 6:2 si udržují průběžné druhé místo v tabulce. Nejlepší výkony předvedli Petr Pavlíček (259) a Libor Pšenica (232), z domácího týmu předvedli všichni tři borci téměř stejné výkony, když nejlepší z nich byl Ivan Daněk (203). Zápasy tohoto týdne byly zahájeny utkáním KO-SA – Lutomidaji. Domácí favorizovaný tým zvítězil 8:0 a je i nadále ve hře o stupně vítězů.

Nejlepší z týmu KO-SA byli Pavel Mizera (249) a Vašek Zeman (243), z hostujícího týmu předvedl solidní výkon jen Lukáš Holiš (233). Lutomidaji tak s největší pravděpodobností obsadí sedmou příčku. I v dalším utkání proti celku Dvě+jeden nastoupil adept na jednu z medailí, tým Oktopusu. Již po prvních dvou soubojích bylo jasné, že si připíšou do tabulky dva body. Zajímavostí těchto soubojů bylo, že se v nich utkaly čtyři ženy. Z hostujícího týmu právě ony předvedly nejlepší výkony (Naďa starší 237, Naďa mladší 232), z domácího celku byl nejúspěšnější Michal Poruba výkonem 252 kolků.

V poslední utkání se utkaly týmy Skittles crew a Gumotíků. Hned první souboj dopadl smírně, když se až posledním hodem Radim Balhárek dotáhl na Věrku Poláchovou (oba shodně 212 kolků). Trochu překvapivě to byl jediný bodík domácích. V dalších soubojích totiž předvedli Petr Polách (265) a Laďa Adámek (237) výborné výkony a zajistili tak Gumotíkům vítězství 7:1. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu. Poslední utkání šestnáctého kola bude sehráno příští týden v úterý a utkají se v něm Marodi s celkem TPV.

Na předposlední kolo tohoto ročníku půjdeme příští týden ve středu a ve čtvrtek a k tahákům tohoto kola bude určitě patřit souboj mezi týmy KO-SA a TIP cafe. I duely Gumotíci – Lutomidaji a Skittles crew – Oktopus slibují napínavé souboje!!

Program 17. kola:

Středa 9. března:
16.00 hod Dvě+jeden – TPV
17.30 hod KO-SA – TIP cafe
19.00 hod Gumotíci – Lutomidaji

Čtvrtek 10. března:
16.00 hod Marodi – Paneláci
17.30 hod Skittles crew – Oktopus

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář