Vyrovnané výkony v jedenáctém kole

0

 

Obrázek

Jedenácté ligové kolo přineslo dosud nejvyrovnanější výkony. Hned ve třech zápasech se rozhodovalo o výsledku až v posledním souboji. I duel prvních Marodů s druhými Skittles crew skončil těsně – o pouhých 24 kolků. Z této řady vybočuje jen zápas Oktopusu s Paneláky, ve kterém potvrdili domácí roli favorita a zvítězili 8:0. V něm předvedla nejlepší výkon Naďa Lešková, když shodila 249 kolků. Nejlepší výkon kola ovšem předvedl Lukáš Holiš z týmu Lutomidaji, který shodil 252 kuželek a získal tak poukaz od partnera soutěže – Gumko.cz. Celé kolo začalo právě zápasem Lutomidaji a Dvě+jeden. Obě ženy z hostujícího týmu porazily své protivníky a zápas k remíze nakonec dovedl právě Lukáš, který zlikvidoval náskok soupeře 34 kolků a přidal dalších pět. V dalším zápase šli do vedení borci z TPV, když 204 kolků shodil Tomáš Zatloukal.

Poté už ale domácí hráči TIP cafe neponechali nic náhodě a dotáhli zápas k vítězství, když nejlepší výkon z nich předvedl Robert Jurajda (244 kolků). Nutno podotknout, že hosté jim k tomu pomohli nepříliš povedenými výkony. V závěru středečního večera nás čekal tahák kola, souboj prvního s druhým – zápas Marodi a Skittles crew. Ač předvedli hosté dosud svůj nejlepší tým, na Marody to nestačilo a svému soupeři podlehli 2:6. Z domácích byl nejlepší Jirka Křenek výkonem 250 kolků, ze Skittles crew Jakub Douda (234). Tomáš Mičkal (226) jako jediný porazil svého soupeře.

Čtvrtek začal obrovským dramatem, vedení se přelévalo ze strany na stranu a zápas mezi Gumotíky a KO-SY nakonec skončil remízou 4:4. Do vedení dostal hosty Tomáš Zeman (203), poté srovnal na 2:2 Petr Polách, který je po zranění zpět a shodil pěkných 241 kolků. O všem rozhodoval poslední duel mezi Laďou Adámkem a Vaškem Zemanem, ve kterém sice porazil Vašek (227) soupeře o dva kolky, ale celkově o dva kolky více získal tým Gumotíků soupeři si rozdělili po bodu. V posledním duelu zvítězil Oktopus nad Paneláky 8:0, jak jsem již zmiňoval na začátku. za zmínku stojí vyrovnanost borců z týmu Paneláků, když se vlezli do rozmezí tří kolků. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Dvanácté ligové kolo nás čeká hned příští týden a největším tahákem by měl být zápas mezi celky Oktopusu a KO-SY. A překvapení se třeba dočkáme v duelu Marodi – Gumotíci. Nyní už je těžko tipovat výsledku dopředu, protože liga se vyrovnala a každý zápas může skončit jakýmkoliv výsledkem.

Program 12. kola:

Středa 20. ledna:
16.00 hod TIP cafe – Dvě+jeden
17.30 hod TPV – Paneláci
19.00 hod Lutomidaji – Skittles crew

Čtvrtek 21. ledna:
16.00 hod Marodi – Gumotíci
17.30 hod Oktopus – KO-SA

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář