Míša Polášková v nominaci reprezentačního výběru do šestnácti let!!!

0

Nové družstvo W16 se poprvé sešlo ve Břvích, míří na turnaj do Polska

Ve středu 16. prosince se poprvé sešly talentované házenkářky reprezentačního výběru do šestnácti let ke společné přípravě. Ve čtvrtek odjíždí na turnaj do Dzierziniowa v Polsku.

Házenkářky společně absolvují ve Břvích tři tréninkové jednotky, ve čtvrtek odpoledne se přesunou do polského Dzierziniowa. V premiérové nominace se akce zúčastní až na jedinou výjimku celá původně plánovaná sestava. „Z původní nominace se pro zranění omluvila Karolína Ševčíková ze Zlína, nahradila ji Adéla Cibulková ze Sokola Vršovice,“ komentoval nominaci vedoucí družstva Martin Vágner.

 

Jedná se vůbec první sraz nového mladého reprezentačního výběru. „S tím je třeba počítat i při náplni jednotlivých tréninků. Zaměříme se na úplně základní herní situace. Tři společné tréninky neposkytují příliš prostoru na rozvoj souhry a společných kombinací. V každém tréninku se zaměříme na jednu herní část – obranu, útok a přechod do rychlého útoku. Zahajujeme cestu, jejíž vrchol by měl nastat v létě roku 2017,“ dodal za realizační tým Vágner.

 

V Polsku se mladé české házenkářky poměří s výběry Maďarska, Polska a Slovenska. „To jsou v této věkové kategorii tradiční soupeři. Vzájemná měření sil ukáží nejen našemu týmu, kde se výkonnostně nachází. Podstatné na turnaji pro nás bude vidět co nejvíce hráček v co největším herním vytížení. S tím odjíždíme, to je náš hlavní cíl,“ uzavřel povídání Vágner.

repre holky.2jpg

NOMINACE:

POLÁŠKOVÁ Michaela (Lesana Zubří), ŠIPLOVÁ Petra (HK Ivančice), POLÁŠKOVÁ Markéta (HC Zlín), VAVROUŠKOVÁ Barbora (HK Ivančice), DVOŘÁKOVÁ Veronika (FH Hvězda Cheb), HERBOČKOVÁ Natálie (HC Zlín), ISSOVÁ Josefína (DHC Slavia Praha), ŠMRHOVÁ Anna (DHC Plzeň), FRANKOVÁ Julie (DHC Plzeň), HAUSEROVÁ Michala (Házená Jindřichův Hradec), HOLEČKOVÁ Tereza (DHC Slavia Praha), HUBOVÁ Vendula (HC Zlín), KONÁRIKOVÁ Eliška (HK Spartak Ústí nad Labem), MIKULÁŠKOVÁ Veronika (SK Velká Bystřice), ORAVCOVÁ Věra (DHC Plzeň), ŠÍPOVÁ Veronika (DHK Baník Most), CIBULKOVÁ Adéla (Sokol Vršovice).

repre holky

Realizační tým:

ČERVENKA Michal  – hlavní trenér
HAPKOVÁ Ilona – asistent trenéra
VÁGNER Martin – technický vedoucí
NEDOMLELOVÁ Kateřina – fyzioterapeut/masér
RIEGL Jan, MUDr. – lékař
ŠTEFAN Jan, MUDr. – lékař

Zdroj: http://www.reprezentace.chf.cz/

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář