Marodi potvrdili neporazitelnost

0

Obrázek

Páté kolo zuberské ligy bylo zahájeno zápasem Skittles crew – Paneláci. Domácí v něm potvrdili roli favorita a zvítězili 8:0. Nejlepší z domácího týmu byl Michal Balhárek, který zdolal 239 kolků, z hostů hodil nejvíc Rudolf Blabla – 189 kolků. Druhý zápas přinesl šlágr kola a utkaly se v něm dosud neporažené celky Oktopusu a Marodů. Hosté potvrdili svou dominanci v lize a s přehledem zvítězili 8:0, když nejlepší výkony předvedli Luba Krupa (275) a Jarda Pavlát (273). Z domácího týmu předvedla nejlepší výkon Naďa Lešková, která shodila 240 kuželek. Středeční zápasy zahájily týmy KO-SA a Dvě+jeden. I zde potvrdili domácí roli favorita a zvítězili bez větších problémů 8:0. Nejlepší výkony předvedli Jarda Jurka (224) a Eva Gazdová (200). V zápase mezi celky Lutomidaji a TIP cafe se očekával vyrovnaný souboj.

Hosté ale předvedli svůj nejlepší výkon a porazili domácí 6:2. Nejlepší z nich byli Pepa Randus (269) a Petr Pavlíček (247), z domácích předvedl výborný výkon Lukáš Holiš (253). V posledním zápase si to o body rozdaly celky Gumotíků a TPV. A od prvního hodu to bylo drama až do konce! Po prvním duelu vedli domácí o deset kolků, po druhém již jen o sedm a o všem rozhodoval duel poslední. V něm o pouhých osm kolků zvítězil Laďa Adámek a zajistil domácím dva důležité body do tabulky. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu.

Příští kolo začne netradičně až ve středu z důvodu státního svátku v úterý, 17. listopadu. Šlágrem kola by mohl být duel mezi týmy TIP cafe a Marody nebo zápas Skittles crew – KO-SA. Určitě se máme na co těšit!

Středa 18. listopadu
16.00 hod Oktopus – TPV
17.30 hod TIP cafe – Marodi

Čtvrtek 19. listopadu:
16.00 hod Lutomidaji – Paneláci
17.30 hod Skittles crew – KO-SA
19.00 hod Gumotíci – Dvě+jeden

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář