Uspávání broučků MŠ Sídliště 2015

0

Listí na stromech se začíná měnit a okouzluje nás svými barevnými tóny. Příroda se připravuje k zimnímu spánku, tedy i rozmanitá zvířata. Mezi ně patří i ta nejmenší drobotina, a to jsou broučci.

Ty jsme se rozhodli uspat u nás v Zubří 21. 10. 2015 již tradičním Pochodem broučků, který uspořádala MŠ Sídliště. Počasí nám celý den nepřálo. Lilo jako z konve. Ale když se blížil čas, kdy se měly děti s rodiči sejít u 1. stupně základní školy, déšť ustal. Přišla spousta natěšených dětí, které si nesly svítící lampióny nebo lucerničky.

Když se začalo šeřit, průvod se vydal na cestu Zubřím. Světelný had zamířil do zahrady MŠ Sídliště, kde děti čekalo překvapení. Zahrada a okolí školky byly osvětleny vyřezanými dýněmi, dokonalými domečky pro skřítky z přírodnin a lucerničkami zdobenými listím. Všechny výtvory vyrobily naše děti s pomocí rodičů nebo paní učitelek. Průvod také přivítala hudba, při které jsme si všichni zazpívali, a tím uspali broučky. Za odměnu děti dostaly na rozloučenou malou sladkou odměnu.

Velký dík patří všem pracovníkům MŠ, paní Hammerlové, která broučky doprovodila hudbou, a hlavně všem dětem a jejich trpělivým rodičům.

 

Natali Maléřová

Všechny fotky ke stažení ZDE 

Autor fotek: Aleš Měrka

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář