Další ztráta týmu TIP cafe

0

Zuberská liga nabrala na obrátkách a v úterý a středu byly odehrány zápasy dalšího kola. Na úvod proti sobě nastoupily celky Paneláků a Oktopusu. Hosté potvrdili roli favorita a zvítězili 8:0, když nejlepší z nich byla Naďa Lešková s 227 shozenými kolky. Nejblíže bodu pro Paneláky byl Ruda Blabla, který o jediný kolek (218) podlehl Leoně Prorokové.
Skittles
Další zápas mezi týmy KO-SY a Gumotíky byl vyrovnanější, šťastnější nakonec byli domácí. Po dvou soubojích byl stav 2:2 a rozhodovalo se v posledním duelu. Pevnější nervy měl Vašek Zeman, který dobrým výkonem (242) zdolal Laďu Adámka (222). Celkově tak zvítězila KO-SA 6:2. Středeční zápasy zahájil duel Dvě+jeden a Lutomidajů. Hosté se už v minulém kole prokázali dobrou formu a ani v tomto duelu nenechali nikoho na pochybách, že jsou zatím černým koněm letošního ročníku. Nejlepší z týmu byl Jirka Holiš, který shodil 228 kuželek. Z týmu Dvě+jeden se přes 200 kolků dostal jen Michal Poruba (202). Další duel přinesl překvapení kola, když celek TIP cafe pouze remizoval s houževnatým týmem TPV. Již v úvodním duelu podlehl Pepa Randus (200) Lukáši Vaňkovi (201) o jediný kolek, stejně tak v duelu posledním, posila domácího týmu, Petr Pavlíček (209) Víťovi Krupovi (210). Jedině Petr Randus (218) porazil svého soka a vybojoval tak pro domácí aspoň remízu.

Obrázek
V posledním duelu nepřipustili Marodi ani na chvilku drama v souboji se Skittles crew a zvítězili 8:0, když nejlepší výkon podal Jarda Pavlát s 270 shozenými kolky a vyhrál poukaz od firmy Gumko.cz. V domácím týmu byl nejlepší čerstvý ženáč Tomáš Mičkal s 228 kolky. Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu. Druhé kolo naznačilo, že předem není žádný souboj prohraný a že se můžeme dočkat řady překvapení. A to je dobře! Asi až na Marody, kteří jsou o level výše. Ale aspoň je to výzva pro ostatní celky, aby se je pokusili překvapit a konečně porazit! Třetí kolo pokračuje příští týden a my se můžeme těšit na tyto zápasy:

Úterý:
16.00 hod Gumotíci – Marodi
17.30 hod KO-SA – Oktopus

Středa:
16.00 hod Dvě+jeden – TIP cafe
17.30 hod Paneláci – TPV
19.00 hod Skittles crew – Lutomidaji

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář