Nováčci vstoupili do ligy vítězně!

0

Přesně po půl roce a dvou dnech se vrátila do zuberské kuželny amatérská liga. A hned o sobě dali vědět oba nováčci, celky Lutomidaji a Gumotíci, kteří na úvod zvítězili. První dva zápasy se odehrály v úterý, kdy se utkaly celky Dvě+jeden se Skittles crew a TIP cafe s Oktopusem. Úvodní zápas ligy vyhrál tým Skittles crew 6:2, když nejlepší výkon předvedl Michal Balhárek (220 kolků). Z domácího týmu se v nejlepším světle ukázal Michal Poruba, který shodil 227 kuželek. Nutno dodat, že zápas se odehrál téměř před plnými tribunami! V dalším zápase jsme mohli vidět výkony kola! Tým Oktopusu v něm “přejel” TIP cafe 8:0, 725 kolků bylo nejlepším výkonem úvodního kola, stejně jako výkon Milana Lešky, který shodil 262 kuželek a stal se prvním držitelem poukázky od firmy Gumko.cz.

Milana doplnili hezkými výkony Naďa Lešková (243) a Franta Krupa (220). Z týmu TIP cafe byl nejlepší Robert Jurajda výkonem 241 kolků. Ve středu proti sobě nastoupily v úvodním zápase TPV a Lutomidaji a hosté zvítězili 8:0. Opět před zaplněnou tribunou předvedli výkony nad 200 kolků jen borci z týmu Lutomidaji a to Dan Krupa 202, Kuba Šíra 222 a Lukáš Holiš 201 kolků. Následující souboj byl pikantní tím, že dresy Gumotíků oblékli Petr Polách a Laďa Adámek, kteří hráli v minulé sezóně za Paneláky!

ObrázekOba své zápasy vyhráli, Petr výkonem 237, Laďa 217 kolků a výraznou měrou přispěli k vítězství svého týmu nad Paneláky. Z nich byl nejlepší Ivan Daněk výkonem 211 kolků. V posledním souboji prvního kola se dal proti Marodům čekat odpor týmu KO-SA, ale i když všichni pokořili hranici 200 kolků, na Marody to nestačilo. Z nich byl nejlepší Jarda Pavlát výkonem 249 kolků, když na druhé dráze shodit neuvěřitelných 148 kolků!

Na kompletní zápisy všech utkání se můžete podívat zde. Tabulka a výkony jednotlivců jsou k dispozici na tomto odkazu. Kromě vítězství obou nováčků přineslo první kolo i spoustu nových tváří v kuželně a to hned devět. A přineslo i výrazné zlepšení výkonů – zatímco v minulém ročníku se začínalo průměrem 606,5 kolku, letos to byl výkon 635,5 kolků. Kvalita ligy stoupá a to je dobře. Zdá se, že letos to Marodi nebudou mít úplně jednoduché! Na druhé kolo jdeme hned příští týdne a utkají se v něm:
Obrázek
Úterý:
16.00 hod Paneláci – Oktopus
17.30 hod KO-SA – Gumotíci
Středa:
16.00 hod Dvě+jeden – Lutomidaji
17.30 hod TPV – TIP cafe
19.00 hod Skittles crew – Marodi

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář