Dětský sportovní den v rytmu samby

0

V  sobotu 13. 6. 2015 se areál Polyfunkčního centra v Zubří promění opět ve velké sportovní kolbiště. Žlutá a zelená – to nejsou jen barvy typické pro Zubří, ale také pro zemi, k níž se již nyní upírají zraky sportovců z celého světa – BRAZÍLII, dějišti letní olympiády 2016.  A protože Zubří sport miluje, rytmus samby pomalu začíná znít i v našich srdcích.

Nedílnou součástí zuberského dětského sportovního dne je atletický víceboj, který nese název Čokoládová trepka. Z těchto závodů se pomalu stává prestižní záležitost pro místní malé sportovce i jejich rodiče. Registrujte své děti do ČOKOLÁDOVÉ TREPKY již nyní!!

Po ukončení Čokoládové trepky čeká celé rodiny bohatý kulturně – sportovní program. Nebude chybět karnevalový rej, bubenická show ani spousta her, soutěží a atrakcí, které Vaše děti seznámí s krásami Brazílie. To vše pod motýlími křídly, která budou symbolizovat humanitární pomoc organizaci DEBRA. Mají kůži křehkou jako motýlí křídla, ale vlídný dotek jim neublíží. Řeč je o dětech s nemocí motýlích křídel. Prosíme, pomozte jim trochu spolu s námi – návštěvou dětského dne, zaplacením dobrovolného vstupného nebo zakoupením vlastních motýlích křídel, které se Vám budou hodit na karnevalový rej.

Propozice Čokoládové trepky 2015 (zuberský atletický víceboj)
Přihlaste své děti včas on-line – má to spoustu výhod! Zajistí Vám to dobře padnoucí tričko pro Vašeho malého závodníka. Budete včas informováni o organizaci akce i případných změnách.

Disciplíny víceboje:
běh – délka dle věku (max. 200 m.)
skok daleký z místa
hod zuberskou metlou

Stručná pravidla
Jednoduchá pravidla každé disciplíny budou určena a vysvětlena na místě v den akce a budou přizpůsobena věku účastníků. Běh – rozhodující je dosažený čas, eventuálně pořadí v cíli; Skok daleký z místa – rozhodující je skočená vzdálenost (poslední stopa); Hod zuberskou metlou – rozhodující je hozená vzdálenost (poslední stopa). Dosažené výkony dětí určí pořadí v každé disciplíně i kategorii. Absolutní vítěze pak určí nejnižší součet pořadí z jednotlivých disciplín.

Kdo se může zúčastnit?
Soutěž je určena pro děti do 12 let (to znamená, že ke dni konání akce – 13. 6. 2015 nemohou mít více než 12 let). Dolní věkovou hranici neomezujeme. Je na každém z rodičů, aby posoudil schopnosti svých dětí. Dítě by mělo být schopné  samostatně zvládnout běh (délka dle věku od 50 do cca. 200 m.), skok z místa a hod zuberskou metlou.

Startovné: 30 Kč

Registrace dětí
a) on-line přes web – bonus pro děti registrované on-line – účastnické tričko
b) v den konání akce před zahájením soutěží (čas bude upřesněn)
Registrace dětí on-line – nejpozději do 14. 5. 2015:
na odkazu zde.

V den konání akce bude nutné potvrzení registrace na místě. Registrace není závazná – přihlášené dítě je možné omluvit.

Kategorie – dle ročníku narození
Závodní kategorie budou určeny dle počtu přihlášených dětí. Rozhodujícími kritérii budou věk a pohlaví dítěte.

Ceny, odměny
Pro všechny účastníky – diplomy, účastnické medaile, drobné věcné ceny
Pro účastníky registrované do 30. 5. 2014 – účastnická trička
Pro první tři v každé kategorii – medaile a věcné ceny

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář