LESAŇAČKY NA TURNAJI V ZUBŘÍ DRUHÉ

0

NA TURNAJI V ZUBŘÍ  DRUHÉ

V sobotu 7.března pořádal oddíl TJ Valašské Meziříčí turnaj mladších žáků, kterého se zúčastnila tato družstva : chlapci KH Kopřivnice a TJ Valašské Meziříčí a dívky TJ Lesana Zubří a Sokol Hovězí. Turnaj byl dobrou prověrkou před blížící se jarní sezónou.

Děvčata na tomto turnaji dvakrát zvítězila a to s celkem Sokola Hovězí 23:5 a s chlapci Valašského Meziříčí 20:12. Utkání měla jednoznačný průběh, děvčata si s chutí zastřílela a ještě se na hřišti vystřídala i děvčata, která v družstvu mladších žaček  začala trénovat teprve na podzim. Družstvo doplnily i minižačky Míša Janošková a Adélka Skýpalová. V posledním zápase děvčata podlehla chlapcům z Kopřivnice 20:5. zápas se nám nepodařil a děvčata přiliš brzy rezignovala na lepší výsledek a především se jim nedařilo proměňování šancí. Smůlu měla také Jasmína Remešová, která se v průběhu turnaje zranila a v posledním zápase odehrála pouze pár minut. V konečném součtu jsme obsadila druhé místo.

Branky : Lea Jurajdová 17, Terka Palátová 12, Jasmína Remešová 9, Bára Hrušková 4,  Eliška Benová 3, Hanička Mikulenková 3

 

Lesana turnaj MLZ 2015

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář