Turnaj čtyř vyhrály žačky z Lesany

0

 

V neděli 1.března jsme v hale pořádali 3.ročník turnaje Nastrojárna Pečky Cup. Letos se ho zúčastnila družstva TJ Lesana Zubří, DHK Zora Olomouc, HC Hlučín a TJ Sokol Hrabůvka.

O tom , že síla jednotlivých družstev byla velmi vyrovnaná, svědčí i fakt, že o konečném pořadí rozhodl až poslední zápas turnaje. V turnaje nebylo žádné družstvo jasným outsiderem a každý dokázal porazit každého. Proto měl tento turnaj vysokou úroveň.

Naše děvčata vstoupila do turnaje vítězstvím nad celkem  TJ Sokol Hrabůvka 23:18. Druhý zápas s celkem Zory Olomouc  nám nevyšel a z hřiště jsme odcházeli s porážkou 20:22. V posledním zápase s celkem Hlučína jsme nezačali příliš dobře, velkou část utkání jsme tahali za kratší konec a prohrávali dokonce o pět branek. Nakonec však děvčata zvýšenou bojovností, která byla podpořena výborným výkonem Míši Poláškové v brance strhla vítězství na svou stranu a tímto vítězstvím získala i vítězství v celém turnaji.

 

Nejlepší brankářkou turnaje se stala Míša Polášková, hráčkou Alžběta Krůpová a střelkyní Markéta Zmydlochová z Hrabůvky.

 

Výsledky :      TJ Lesana Zubří        :            TJ Sokol Hrabůvka                23:18

DHK Zora Olomouc :            HC Hlučín                              9:19

TJ Lesana Zubří        :             DHK Zora Olomouc              20:22

HC Hlučín                :             TJ Sokol Hrabůvka                22:24

TJ Lesana Zubří        :             HC Hlučín                             13:11

TJ Sokol Hrabůvka   :            DHK Zora Olomouc              24:22

 

 

Konečná tabulka Nástrojárna Pečky Cup 2015

  1. TJ Lesana Zubří 4 b.
  2. TJ Sokol Hrabůvka 4 b.
  3. HC Hlučín 2 b.
  4. DHK Zora Olomouc 2 b.

 

 

Sestava a branky Lesany: Michaela Polášková G 3, Markéta Křenková G, Michaela Juříčková 15, Alžběta Krůpová 23, Tereza Kamencová 4, Anna Pastejříková 3, Kamila Nováková 6, Barbora Hrušková, Eliška Benová, Denisa Dukátová 2, Jasmína Remešová, Tereza Palátová.

 

V Zubří, 3.3.2015

Zdroj: facebook.com

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář