Fotbalisté Zubří byli na soustředění

0

A jaký měli muži program? Níže si jej můžete přečíst:

Ve čtvrtek 12.2. jsme se ubytovali, pojedli večeři, hráli poker či kostky a psychicky jsme se připravovali na náročný zbytek týdne.
pátek 13.2. ráno jsme posnídali a v 9:30 jsme již byli nachystaní na trénink. Nejprve nás čekal výběh, pak fotbal ve sněhu, nakonec ještě několik sprintů ve sněhu. Po tréninku následovala sprcha, oběd a měli jsme chvíli odpočinek. Odpoledne patřilo běžkám, v tento den jsme vyrazili na kilometrový okruh za Rožnovem. Zde jsme se rozdělili na tři výkonnostní skupiny a měli jsme závody ve sprintu klasicky. Večer nás už pak čekala finská sauna v místě pobytu a večerní odpočinek.
Sobota 14.2. pak skoro celá patřila běžkám. Již v 9:00 ráno jsme auty vyrazili na Třeštík a odtud jsme jeli směr Soláň-Čarták (naše trasa měla cca 16 km). Někteří to zvládali hravě, jiní bojovali a někteří měli chuť se na vybodnout úplně 🙂 Nakonec však všichni do cíle cesty dojeli, ba co víc, někteří si dali ještě i 8 kilometrový přídavek směr Díly. Po návratu následovala večeře a po ní jsme měli od 20:00 wellness, kde jsme mohli okusit různé typy saun, vířivku, masážní trysky či si tělo ochladit uměle vyrobeným sněhem.
neděli 15.2. jsme měli ráno opět trénink, který už byl však méně náročný, protože se na nás už značně projevovala únava. Den jsme zakončili obědem, kde trenér shrnul soustředění.

Zajímavosti ze soustředění:
– Každý den musel někdo z nás nosit šaškovskou čepici (byli to Jirka Drda, Mara Jež, Karel Drda)
– I když nás chtěl Mara Jež v pokru obrat, nebylo mu přáno 😀
– Někteří zjistili, že na běžkách se nedá jet do kopce 😀
– Petr Smoček utrhl na běžkách celou podrážku a tak musel jít s běžkama pěsky lesem cca 5 km
– Spací čas málo kdy přesáhl 5 hodin
– Vybralo se přes tři tisíce za pokuty (volání domů, pozdní příchody, urážka trenéra atd. )
– Po soustředění polovina hráčů onemocněla (kašel, rýma, nachlazení či horečka)

>>> FOTOGRAFIE ZE SOUSTŘEDĚNÍ JSOU ZDE <<<

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář