Valašský bál 2015

0

Jelikož tomu letos bude přesně 70 let, co vznikl náš soubor, rozhodli jsme k tomu výročí tematicky uspořádat i náš tradiční Valašský bál. Téma bálu tedy znělo: „Beskyďáci v 70-ti letech.“ Přípravy začaly už ve čtvrtek loupáním cibule a stěhováním sálu, který se během pátečního odpoledne vyzdobil a přichystal. Od sobotního rána se balila a ukládala tombola, ve které bylo více než 600 cen. Tímto děkujeme všem sponzorům a příznivcům za dary.

Bál již tradičně zahájili všichni krojovaní slavnostní polonézou. Našimi hlavními hosty, kteří přijali pozvání na bál, byl soubor Pszczyna z Polska a Červánek z Hradce Králové. Letos jsme jako předtančení předvedli pásmo ,,Čardáše‘‘, které jsme pak ,,trochu jinak‘‘ zakomponovali i do půlnočního překvapení. V průběhu večera nám zatančil i již zmiňovaný soubor Pszczyna. V malém sále Kulturního domu hrál Univerzal z Dolní Bečvy, který náš bál stejně jako loni oživil moderní hudbou.

Po vyprodání lístků do tomboly nastal čas půlnočního překvapení, kde mohli hosté vidět jakýsi návrat do minulosti a zpozorovat blahodárné účinky tance, které našim hercům přinesl. Přesně o půlnoci začalo losování tentokrát dvanácti hlavních cen, mezi nimiž byla například vlečka hnoje, relaxační pobyt, vrtačka nebo tablet. Poté zábava pokračovala až do ranních hodin.

Chtěli bychom poděkovat všem, co se zúčastnili Valašského bálu a tím vytvořili velmi příjemnou atmosféru.

 

 Polonéza Zubří 2015


 

 

Vystoupení souboru Beskyd na Valašském bále v Zubří


 

 

Bál Zubří 2015 Pszczyna I


 

 

Bál Zubří 2015 Pszczyna II

Bál Zubří 2015 Pszczyna III

Bál Zubří 2015 půlnoční překvapení


 Zdroj: Beskyd

 

Beskyďáci

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář