Pozor na tvrdé drogy v Zubří

0

Kriminalisté zadrželi počátkem týdne v Zubří a Rožnově p. R. dva muže, kteří distribuovali ve velkém pervitin. Jeden z nich byl z distribuce drog už jednou obviněn, ještě nebyl ani odsouzen a v trestné činnosti dále pokračuje.
Realizaci zaměřenou za distributory pervitinu spustili kriminalisté zaměřující se na kriminalitu v oblasti toxi v pondělí, kdy zadrželi dva muže ve věku pětatřicet a třicet let. V rámci realizace provedli čtyři domovní prohlídky v místech trvalých pobytů obou mužů v Zubří a Rožnově p. R. a dále ve dvou dalších bytech, ve stejných obcích, kde pánové pobývají. Při prohlídkách našli několik gramů pervitinu, dále marihuanu a několik rostlin konopí. Rovněž kriminalisté objevili věci pocházející z trestné činnosti. Oba muži pervitin prodávali především mladým lidem po celém Rožnovsku. Odběratelé si pro pervitin buď jezdili přímo do místa bydliště mužů nebo jim pánové dealeráky s pervitinem předávali na smluvených místech. Pervitin takto distribuovali od roku 2013.
Pětatřicetiletého muže ze Zubří i třicetiletého muže z Rožnova p. R. kriminalisté obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Staršího z mužů pak navíc ještě z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, jelikož u něj policisté z cizinecké policie před několika měsíci našli při silniční kontrole ve vozidle 3,5 gramu pervitinu. Oběma hrozí až pětiletý trest odnětí svobody a jsou stíháni na svobodě. Staršího z mužů jsme z distribuce drog obvinili i v dubnu letošního roku, soud muže ještě neodsoudil a muž byl obviněn znovu, protože v trestné činnosti pokračuje.

por. Mgr. Lenka Javorková
tisková mluvčí PČR

zdroj:http://www.zachranny-kruh.cz/

drogový gang zubří

 

Foto pořízeno v Březovci

Foto: Zubřan.cz

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář