Lovosice si ze Zubří místo vysněných bodů odvezly ,,náklad”

0

 

HC Gumárny Zubří – HK .A.S.A. Město Lovosice

 36:21 (22:11)

Zubří se i nadále veze na vítězné vlně. Valaši se hned na začátku sezóny dostali do vysokého tempa a jejich sílu pocítili dnes večer i házenkáři Lovosic. Už po prvním poločase vedli domácí házenkáři rozdílem jedenácti gólů a nadšení fanoušci, kteří po ne zcela vydařené loňské sezóně znovu objevili chuť na házenou, je hnali za skvělým výsledkem. Tím bylo nakonec patnáctibrankové vítězství nad celkem Severočechů, kteří ani ve druhém poločase neobjevili recept, jak přibrzdit valašského krále Řezníčka a spol. I přes dobrý střelecký výkon sedmibrankového Motla a pětibrankového Hese odjeli Lovci ze Zubří poraženi patnáctibrankovým rozdílem 21:36. Zubřané po dobu trvání dnešního zápasu svou dominantní hrou zcela ovládli palubovku a diktovali tempo hry. Tábor Jiřího Kekrta byl v dnešním utkání ve všech směrech jednoznačně lepším týmem, a proto zaslouženě vyhrál. Ze sportovní haly v Zubří se s Vámi loučí Martin Petřek.

Branky: Řezníček 9/3, Reček 4, Bechný 4, Šíra 3, Kašpárek 3, Šustáček 3, Zahradníček 3, Šlachta 2, Douda 1, Dědek 1 – Motl 7/1, Hes 5, Landa 4, Chroustovský 2, Jelínek 1, Berka 1, Kolomazník 1. Sedmimetrové hody: 3/3 – 1/1. Vyloučení: 3 – 3. Rozhodčí: Bečička, Horák. Diváků: 900.

 

Jiří Kekrt, trenér HC Gumárny Zubří: „Do dnešního utkání jsme šli s respektem. Můžu konstatovat, že jsme navázali na dobré výkony z předešlých utkání a doufáme, že to také tak zůstane.”

Vladimír Šuma, trenér HK .A.S.A. Město Lovosice: „Náš dnešní soupeř byl ne o jednu, ale o dvě třídy lepší než jsme byli my. V dnešním utkání jsme nebyli v obranné ani v útočné fázi tak výrazní jako Zubří. Neproměnili jsme několik šancí, dostali jsme se do obrovského manka, se kterým jsme už nic nedokázali udělat. Druhý poločas byl přesnou kopií prvního.”

zdroj: Onlajny.cz

 

 

Všechny fotky ke stažení v plné kvalitě zde

 

Autor fotek: Aleš Měrka

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář