FC Zubří – kopaná

0

FC Zubří – kopaná

V Zubří hrají fotbal nyní tyto družstva:
Muži A (I.A třída) – trenér Martin Nerad
Muži B (IV. třída) – trenér Josef Borák
Mladší žáci  – trenér David Plucnar
Starší přípravka – trenér David Plucnar
Mladší přípravka – trenér David Plucnar

I když se v Zubří hrála kopaná již od roku 1934, oficiální začátky organizované kopané mají datum 11. 6.  1937, kdy byl založen sportovní klub SK Zubří. Po 2. světové válce začal hrát klub pod názvem RAGUM a později GUMÁRNY Zubří soutěž III. třídy a poté okresní přebor. V šedesátých letech družstvo vybojovalo postup do I.B třídy. Soutěžním ročníkem 1996-97 skončila etapa oddílu kopané TJ Gumárny Zubří a a oddíl kopané se v únoru 1997 osamostatnil a je veden jako FC Zubří.
Utkání a tréninky probíhají na travnatém hřišti, které je situováno v pěkném prostředí sportovního areálu, kde je kromě fotbalového hřiště i víceúčelová hala, sokolovna či tenisové kurty.
Od roku 2010 má klub své webové stránky (www.fczubri.cz) a facebook stránku (www.facebook.com/pages/FC-ZUBŘÍ/275801189605), kde se fanoušci dozvídají vždy aktuální informace z dění okolo FC Zubří. V téže roce začali hráči využívat i nového sportovního areálu u Nové školy, kde je hřiště s umělým povrchem.
V dubnu roku 2014 začali pak fotbalisté využívat i nově zrekonstruovaných šaten, které obsahují i klubovnu s kuchyňkou, důmyslné vytápění či WC přímo pro hráče. A tak se fotbalisté Zubří mohou pochlubit jedním z nejmodernějších zázemí v okolí.

Věk, kdy začít hrát fotbal, není nijak omezen a nikdy není pozdě. Pokud tedy chcete, aby vaše dítko smysluplně běhalo po zuberském trávníku, nasávalo při sportu čerstvý vzduch, přihlaste ho do fotbalu J

Kontakty:
David Plucnar – 604 928 115 (nábor nových fotbalových nadějí)
Jurajda Robert – 737 915 802 (předseda klubu)

Web: http://www.fczubri.cz/

Sdílet.

About Author

Comments are closed.