Zubří nestačilo na Karvinou, prohrálo o branku

0

HCB OKD Karviná – HC Gumárny Zubří 28:27  (15:12)

Zubří – Po třech předchozích výhrách házenkáři Zubří poprvé v nadstavbě narazili. V nedělním utkání 4. kola skupiny o 7. – 12. místo Valaši po dramatickém průběhu a infarktovém závěru prohráli v Karviné o jedinou branku. Další utkání hrají Zubřané už ve středu, kdy od 18 hodin přivítají ve své hale Brno.

Házenkáři Zubří (žluté dresy) ve 4. kole nadstavby prohráli v Karviné 27:28. Házenkáři Zubří (žluté dresy) ve 4. kole nadstavby prohráli v Karviné 27:28. Házenkáři Zubří (žluté dresy) ve 4. kole nadstavby prohráli v Karviné 27:28. Házenkáři Zubří (žluté dresy) ve 4. kole nadstavby prohráli v Karviné 27:28.

KARVINÁ – ZUBŘÍ 28:27 (15:12)

V utkání se střetli dva velcí moravští rivalové, kteří ještě před pár lety kralovali celé extralize a sváděly spolu tuhé boje o zlato. Tentokrát to ovšem byl souboj jen ve skupině o záchranu. Nedělní dopolední souboj byl hodně vyrovnaný. Domácí se sice na konci první půle utrhli k pětibrankovému vedení, ale Zubří to ještě do pauzy stihlo zkorigovat na tři góly.

Snímek obrazovky 2014-04-13 v 22.55.19

Po změně stran se dokonce Valaši dostali do dvoubrankového vedení a ještě minutu před koncem vedli o gól. Domácí však zvládli poslední minutu úžasně. Nejenže vyrovnali, ale z ruky Valy dali také vítěznou trefu. Zubří tak poprvé v nadstavbě padlo. „Byl to zápas s velkým množstvím chyb na obou stranách. Nám nezahrály opory na postech spojek, a to bylo v konečném zúčtování cítit,“ hodnotil první porážku v nadstavbě trenér Gumáren Zubří Jiří Kekrt.

Nejlepší střelci Karviné: Chudoba 7/2, Vučkovič 5, Vala 4, Sliwka 4. Nejlepší střelci Zubří: Šlachta 7/3, Zahradníček 4, Trifunovič 3, Douda 3, Randýsek 3, Šustáček 3. Rozhodčí: Králíček, Letev. Sedmimetrové hody: 3/3 – 3/3. Vyloučení: 6 (přímá ČK: Vučkovič) – 5 (ČK: Trifunovič). diváků: 498

autor: Marek Havran

Autor fotek: Aneta Fojtášková

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář