HC Zubří – HC Zlín Prodloužili jsme šňůru proher a klesli na desáté místo v tabulce

0

 HC Gumárny Zubří – HC Zlín

24:25 (11:10)

Po nevydařených dvou zápasech proti Frýdku-Místku, a KP Brno, přivítali házenkáři ze Zubří krajského soupeře ze Zlína.

Domácí diváci netrpělivě duel očekávali, neboť mohl jejich hráče posunout v rovině sebevědomí opět na pozitivní vlnu, či naopak srazit ještě více do kolen. Už od prvních minut byla na obou mužstvech znát nervozita a zároveň veliká odhodlanost na palubovce nechat “duši”.

Po celou dobu se ani jedno družstvo nedokázalo odtrhnout od soupeře na rozdíl více branek. Zlín dobře bránil a využíval v taktickém pojetí spíše hru na rychlé brejky. Zubřané dřeli a stále hledali skuliny v obraně hostí. Takový obrázek hry mohli diváci sledovat až do posledních minut zápasu.

V něm se drama ještě více zvýšilo, neboť hostům se v předposlední minutě podařilo utéct až na rozdíl tří branek. Domácí však v infarktovém závěru snížili až na rozdíl jediné. Bohužel, více se jim už nepodařilo, a tak po zaznění sirény svítila na tabuli tato čísla – 24:25.

HC Gumárny Zubří - HC Zlín 2013 00127

HC Gumárny Zubří: Orság, Janků – Šlachta, Douda, Trufinovič, Horut, Třeštík, Šustáček, Bechný, Václav, Zahradníček, Dědek, Mičkal, Kašpárek

Těžko říci, co s hráči Zubří výsledek “provede”. Byl to zápas jako řemen, jejich nasazení a ochota odevzdat na hřišti maximum, by je spíše měla motivovat a povzbudit do dalších utkání. Ovšem pohled na tabulku a reálné propočty naopak nedají asi některým z nich spát.

 

Zdroj: www.meziricsko.net

 

Autor fotek: Aleš Měrka

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář