Zahájení amatérské kuželkářské ligy v Zubří 2013

0

 

Ve středu v podvečer byl dvěma zápasy odstartován 1. ročník Zuberské amatérské ligy v kuželkách. Již v prvním zápase jsme byli svědky souboje pohlaví – nastoupili proti sobě ženský Octopus a mužský tým TIP cafe. A hned v úvodu ženy z Octopusu naznačily, že se s nimi musí vážně počítat v bojích o medaile. V zápase totiž porazily chlapy z TIP cafe poměrem 6:2, počtem kolků 600:473. Všechny tři ženy podaly vyrovnaný výkon, přičemž nejlepší z nich byla Naďa Lešková, která shodila celkem 207 kuželek. V týmu TIP cafe podal dobrý výkon pouze Robert Jurajda, který shodil 217 kolků a ke všemu končil duel s bolestivou grimasou kvůli zraněné noze. Zápis z utkání zde.

Ve druhém zápase se utkaly týmy Veteránů a KO-SA. Jednalo se o duel vyrovnanější, z kterého jako vítěz vyšel tým KO-SA. Zvítězil poměrem 6:2, počtem kolků 612:546. Nejlepší byl v tomto duelu Pavel Mizera výkonem 230 kolků (nejlepší výkon večera). O kuželku utekla hranice 200 kolků Tondovi Mizerovi. V týmu Veteránů byl nejlepší Petr Balhárek výkonem 197 kolků. Zápis z utkání zde. Tabulku a pořadí jednotlivců můžete shlédnout zde.

Druhé kolo ligy je na pořadu již příští týden a utkají se v něm tým Paneláků, který měl v tomto kole volno a Oktopus. Ve druhém duelu se představí týmy TIP cafe a Veteránů. Začátky zápasů jsou v 17 a 18.30 hodin, hracím dnem je středa.

Partnery Zuberské ligy jsou Město ZubříSportovní poháry – PSUnipar – výroba svíčekMartin Pšenica – servis výpočetní technikyAleš Měrka – nezávislé finanční poradenstvíLB SilverDana Krůpová – masérské služby, Robert Jurajda – marketing a manažérská činnost, kavárna TIP cafe. Na závěr mi dovolte poděkování Aleši Měrkovi, který se postaral o fotky ze zahájení Zuberské amatérské ligy v kuželkách.

Autor: Josef Randus

Všechny fotky ke stažení ZDE:

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář