INFORMACE K MULTIFUNKČNÍMU AREÁLU

0

zdroj: Převzato z Facebookové stránky Společne pro Zubří

Přinášíme Vám přehled základních informací k budovanému Multifunkčnímu areálu (MA).

– Aktuální cena projektu: 106 849 756,54 Kč (dodavatel HOCHTIEF CZ a. s.). Cena nezahrnuje kuželkářské dráhy, zvedací zařízení kuželny a elektroniku – předpokládané náklady cca 1 mil. Kč.

– Součástí vnitřních prostor MA budou dvě dráhy pro kuželky, fitcentrum, wellness, whirpool, parní sauna, finská sauna, sprchové centrum, odpočívárna, venkovní ochlazovna s bazénem, občerstvení a dětský koutek.

– Součástí venkovních prostor MA pak bude venkovní bazén (rozměry 25x15m), dvouúrovňový dětský bazén (rozměry 9x5m), tobogán (35m), široká skluzavka (2,5x11m), venkovní bufet, převlékárny a dětské hřiště.

– Předpokládané roční náklady jsou 4 mil. Kč a výnosy 1,5 mil. Kč (ceny vč. DPH). Areál bude pronajat městem vlastněné společnosti MA Zubří s.r.o. Na základě jednání se rozhodne o případném dalším podnájemníkovi.

– Předpokládaný termín otevření venkovního bazénu je červen 2019.

– V současné době je na fakturách zaplaceno 20 417 173,18 Kč. Bližší informace k financování připravujeme ve speciálním článku, který se zabývá rozpočtem na příští rok.

Níže máte přiložený odkaz na vizualizaci projektu. Jedná se o starší verzi videa i s vnitřním bazénem, který již není součástí projektu. Pokud Vás zajímá cokoliv dalšího, neváhejte se zeptat. Jsme tady pro Vás.

Společně pro Zubří

Sdílet.

Zanechat komentář