Rohlík.cz vstupuje do Zubří s božími potravinami a exkluzivními výhodami online nákupu!

0

Rohlik.cz je online supermarket poskytující službu doručení potravin až k vašim dveřím. Od konce srpna se této službě těší už i obyvatelé Zubří a za jeden měsíc jsme vám již dovezli přes 200 objednávek!

Co vše najdete na Rohlíku a získáte nákupem našich božích potravin?

Disponujeme nejširším sortimentem na celém českém trhu. Najdete u nás široký sortiment položek jako v žádném jiném supermarketu. S nákupem jsme u vás už do 240 minut od objednání, ať je všední den, pátek nebo svátek! Na webu rohlik.cz nebo v mobilní aplikaci naleznete širokou škálu produktů v kategoriích; Ovoce a zelenina, Pekárna a cukrárna, Mléčné a chlazené, Maso a ryby, Mražené, Trvanlivé, Plant based, Speciální výživa, Drogerie, Zvířecí produkty, spolupráce s BENU lékárnou a mnoho dalšího, včetně nabídky pro vaše nejmenší.

Jelikož do Zubří dovážíme teprve měsíc z nového skladu v Ostravě, můžete ještě stihnout akci na 2 měsíce Premium úplně gratis za první nákup. Akce je pro prvních 10.000 nových zákazníků. Premium členství vám nabídne exkluzivní členské slevy, dopravu zdarma a další úžasné výhody. Každý nový zákazník pak může až do konce roku využít dopravy zdarma na první objednávku.

Boží jídlo, boží služba

Rohlík neni jen boží jídlo, ale také boží služba. Naši kurýři doručují v hodinových slotech, do Zubří a okolí nabízíme časy od 8 do 21h. Jakkoliv velký je váš nákup, vyneseme vám jej třeba do desátého patra a u větších nákupů je doprava vždy zdarma. To vše děláme s důrazem na ekologii, a udržitelnost. Jeden náš kurýr vozí až 15 nákupů, jezdíme na CNG či čistě na elektřinu. Objednávat si můžete i do vratných tašek.

Zvláště v dnešní době vnímáme, že vám musíme boží jídlo i boží službu dodat za skvělé ceny. Na Rohlíku naleznete tisíce produktů, jejichž ceny denně porovnáváme s konkurencí, či naše privátní značky. Každý týden pro vás máme nové cenové trháky a zlevněné položky s kratší dobou trvanlivostí v kategorii „Zachraň a ušetři”, abychom zamezili plýtvání.

A pokud se i tak stane, že s námi někdo nebude 100% spokojen a dostane příliš rovný banán, příliš červené jablko, tvrdé pečivo, nebo se zpozdíme? Potom máte naše slovo, že vám peníze za reklamované zboží okamžitě vrátíme, bez dohadování.

Budeme rádi, když nám dáte šanci, ušetříte svůj čas a užijete si vánoční období s rodinou a vašimi blízkými. Vždyť to nejdůležitější už doma máte – to ostatní vám přivezeme. Krásné svátky a pohodu přeje váš Rohlík.

PŘEJÍT NA WEB ROHLIK.CZ

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář