Anketa Sportovec města Zubří roku již popáté

2

ObrázekPopáté pro Vás Odbor kultury a sportu města Zubří připravuje anketu o nejlepšího sportovce města Zubří.  Až do 18. ledna 2018 mají sportovní oddíly, kluby či jednotlivci možnost podávat nominace do ankety. Nominováni mohou být všichni sportovci, kteří během roku 2017 dosáhli významných sportovních výsledků. Nejlepšího sportovce poprvé zvolí odborná komise, veřejnost prostřednictvím hlasování na internetu určí sportovce nejpopulárnějšího. Pro nejlepší sportovce budete moci hlasovat ve čtyřech kategoriích.

Anketa je vyhlášena v těchto kategoriích:
Jednotlivci dospělí
Jednotlivci mládež
Kolektiv
Trenér roku
Cena starosty
Cena popularity

Nominace
Nominace mohou předkladatelé z řad sportovních oddílů i veřejnosti vyplnit do formuláře, který je k dispozici na podatelně městského úřadu, v kancelářích Klubu Zubří a zde. Nominováni mohou být pouze sportovci, kteří jsou registrovaní v oddílech ve městě Zubří nebo sportovci, kteří dosáhli významných sportovních úspěchů v jiných oddílech a mají v Zubří trvalý pobyt.

Hodnocení sportovců a vyhlášení výsledků
Sportovní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců města Zubří proběhne v sobotu, 17. března 2018.

Kontakt
Nominace sportovců a sportovních družstev bude Odbor kultury a sportu města Zubří přijímat do 18. ledna 2018 osobně prostřednictvím podatelny městského úřadu, v kancelářích  Klubu Zubří nebo emailem na adrese Josef.randus@mesto-zubri.cz.

Sdílet.

About Author

2 komentáře

Zanechat komentář