KÁCENÍ MÁJE V HASIČÁRNĚ NA STARÉM ZUBŘÍ 2017

0

 

Letos,  3.června 2017, jsme se konečně po mnoha deštivých ročnících dočkali nádherné teplé noci. Přípravy na kácení však započaly už v pátek.  Máj jsme poctivě hlídali celou noc. Na stavbě stanů se podíleli nejen staří členové SDH, ale zapojili se i ti novopečení a nachystali vše důležité pro sobotní akci. Nechybělo pivo, alko i nealko, výborný guláš a uzený kabanos.

Sobotní krásné počasí přilákalo letos rekordní počet návštěvníků. Program byl letos rozmanitý. Na své si přišly děti při soutěžích a tradičním kole štěstí. Dospělí měli k dispozici taneční parket, který v pokročilých hodinách už praskal ve švech. Ve stanu byla přichystaná projekce Ligy mistrů nejen pro tatínky. Maminkám pak ukápla nejedna slza při vystoupení dětí z mateřské školy. Největší ohlasy si však získali Valaši povedeným vystoupením a tradiční scénkou při samotném kácení, která ani letos svým vtipem nezklamala. Dokonce se chlapům letos podařilo trefit májkou nachystaný deštník, jde vidět, že trénink dělá mistry.

Všem, kteří se aktivně podíleli na vzniku a chodu této akce chceme velice poděkovat. Především pak členům SDH Staré Zubří, městu Zubří, souboru Beskyd, dětem z MŠ DUHA, skupině Elubic, Patrikovi Beránkovi a DJ Peťovi Mořkovskému, HV Free, Fernetu, Tondovi Vlkovi… a byl by to ještě dlouhý seznam… v neposlední řadě díky všem, kdo jste přišli nás podpořit, pobavit se a užít si pohodový večer… Už teď se těšíme na příští rok!

Za SDH Staré Zubří Petra Fabianová

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář