Živnostníci ze Zubří

2

Začínající recese, způsobená pandemií viru COVID-19, se pravděpodobně nejvíce dotkne malých firem a OSVČ. Proto jsme se rozhodli, že zkusíme alespoň trochu tyto malé firmy a živnostníky podpořit. V následujících týdnech – měsících bychom Vám tedy chtěli postupně představovat malé firmy a živnostníky, kteří na území města Zubří fungují. Pro každou firmu/osvč, která bude mít zájem, vyjde samostatný článek s představením podnikání a nabídkou služeb.

Pokud jste OSVČ nebo malá firma a chtěli byste získat reklamu v těchto těžkých chvílích zdarma, tak je tato akce určená právě pro Vás. Připravte si prosím PR článek, kde popíšete historii Vašeho podnikání, představíte nabídku Vaších služeb nebo zboží, které prodáváte a tento článek nám zašlete na info@zubran.cz. Následně Vám tento článek zveřejníme tady na portále zubřan.cz + nasdílíme na facebookové stránce s 1800 fanoušky.

Pokud jste v situaci, kdy se Vás vládní opatření netýkají a stále můžete svůj byznys provozovat, tak Vám to třeba pomůže získat nové zákazníky, kteří o Vás ještě neslyšeli. Pokud patříte mezi skupinu OSVČ a malých firem, kteří museli například dočasně uzavřít svoje provozovny, tak Vám článek můžeme zveřejnit později. Jestliže ale provozujete například služby jako: kadeřnictví, kosmetika, masáže, fitness trenér, tak zvažte například možnost online prodeje voucherů, které by Vaši zákaznici uplatnili, jakmile Vaše provozovna bude znovu otevřená.

Vaše články ke zveřejnění můžete zasílat do konce května 2020.

Sdílet.