Uzavření Místní knihovny Zubří

2

V souvislosti se stěhováním knihovny upozorňujeme čtenáře, že od 1. července 2016 bude knihovna uzavřena. Na její znovuotevření v nových prostorách Domu služeb v centru Zubří se můžete těšit v září. Proto si nezapomeňte udělat na prázdniny dostatečné zásoby čtiva. Čtenáři, kteří si vypůjčí více jak 50 knih a v září je nám pak v pořádku vrátí, od nás jako poděkování získají registraci na další rok ZDARMA.

Dále připomínáme, že 30. 6. 2016 se bude na Malém sále Klubu Zubří konat od 13:00 do 18:00 prodej vyřazených knih a časopisů. I tentokrát budou knihy v ceně 5 Kč/ks  a časopisy 1 Kč/kus.

 

 

Sdílet.

About Author

2 komentáře

  1. Lukáš dne

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký je důvod, že se knihovna jmenuje místní a ne městská, a jestli se neuvažuje o jejím přejmenování, když se bude stěhovat? Děkuji!

    • Dobrý den Lukaši. Děkujeme za dotaz. Při stěhování knihovny nejspíše opravdu dojde i k jejímu oficiálnímu přejmenování. Název ,,místní” má ještě z dob kdy Zubří bylo vesnice. Přejmenování je administrativně náročné, ale při stěhování by to bylo vhodné pokud nebude žádný problém.

Zanechat komentář