Skleníkové zahradnictví v Osevě

1

Zahradnictví


Již několik let v naší firmě funguje takzvané „Zahradnictví ve skleníku“. Své služby nabízí v jarních měsících od poloviny března do konce května. Naši zákazníci se mohou těšit na široký sortiment balkonových rostlin, přísad zeleniny a sazenic bylinek a jahod. Nabízíme rovněž široký sortiment hobby balení přípravků na ochranu rostlin, organických i strojených hnojiv, substrátů, travních směsí atd.

Před 10 lety jsme začínali pouze s malou nabídkou balkonových rostlin, převážně pelargonií. Postupem času se díky zájmu zákazníků náš sortiment rozrostl o pestrou nabídku balkonových rostlin, které nakupujeme formou zakořeněných řízků od tuzemských zahradnických firem. Naši zákazníci mají možnost zakoupit si kvalitní rostliny, popř. jim nabízíme i zakázkové osazování truhlíků. Díky tomu máme již řadu let v péči několik desítek truhlíků našich stálých zákazníků a množství zasazených balkonových rostlin přesahuje několik tisíc kusů ročně. O truhlíky našich zákazníků se staráme od výsadby až do vydání po květnových ledových mužích.

Další nezanedbatelným sortimentem je zelenina. Brzy na jaře nabízíme přísadu salátů, kedlubnů a jiných sortimentů pro zahrádkáře a drobné pěstitele. Ke konci dubna se nabídka rozšiřuje také o sazenice celeru, rajčat, paprik a jiných oblíbených druhů plodové zeleniny.

V poslední době sledujeme zájem o zelené bylinky a koření, které zákazníci velmi rádi používají ve svých kuchyních. V naší nabídce zákazníci najdou širokou nabídku hrnkovaných bylinek vhodných k výsadbě do květináčů, truhlíků a záhonů.

Naší snahou je, aby zákazníci byli vždy dobře obslouženi kvalitním zbožím, dobrou radou, úsměvem a rádi se k nám vraceli.

Martina Smočková

 

 OSEVA_Ceník 2014 ZDE                                                     Pohanková miniuchařka ZDE

Kontakt do Zahradnictví v Osevě  a otevírací dobu naleznete ZDE

 

Autor fotek: Aleš Měrka

Sdílet.

About Author

1 komentář

  1. kulistak miroslav dne

    vyborne byl jsem vtom sklaniku něco jsem si kupil podivalsa na kvítka nejpeknejsi kvítka které jsem tam videl sklenikarsky radka a martina odruda valassko,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vlas

Zanechat komentář