Požár rodinného domu v Zubří – transparentní účet

0
Poklidný adventní čas byl v noci 4. 12. 2022 narušen požárem rodinného domu v Čertoryjích na Horním konci. Při požáru přišla rodina, která se stará o postiženou dceru, o střechu nad hlavou. Dům je v současné chvíli neobyvatelný.
K hořícímu stavení v noci postupně přijelo 8 požárních jednotek, plameny se šířily po obvodovém plášti a po střeše. Žádná z osob naštěstí neutrpěla vážnější zranění. Po uhašení požáru zůstaly na místě dobrovolné jednotky ze Zubří a Valašské Bystřice. Požár způsobil škodu v předběžné výši 3 miliony korun.
Stejně jako v loňském roce, kdy občané přispívali na transparentní účet města Zubří na pomoc rodině, které vyhořel byt na Sídlišti, se na nás opět obrací spousta lidí s nabídkou pomoci. Pokud chcete i Vy rodině přispět na obnovu jejich bydlení, prosím využijte transparentní účet města Zubří 302860540/0300. Moc Vám za to děkujeme.
Poděkování si zaslouží také všichni, kteří se podíleli a ještě budou podílet na likvidaci požáru a jeho následků, především děkujeme všem dobrovolným i profesionálním hasičům.
Věříme, že i v této ekonomicky náročné době se Vaše srdce i peněženky otevřou a pomůžete tak lidem, kteří se ocitli v těžké situaci.
Číslo transparentního účtu města Zubří:
302860540/0300
Odkaz na transparentní účet:
Anna Oplatková, místostarosta
Foto: HZS Zlínského kraje, Aleš Měrka
Sdílet.

About Author

Zanechat komentář