Společně pro Zubří

0

15Před čtyřmi lety jste nám v komunálních volbách projevili důvěru a umožnili nám podílet se na správě města. Byli jsme nové sdružení, s novým programem a s novými vizemi, jak by mělo vedení města fungovat.

Dostali jsme se do středové pozice mezi dva nesmiřitelné tábory a tíha zodpovědnosti ležela na našich ramenou. Této výzvy jsme se zhostili tak, jak jsme nejlépe dovedli. Vyjednali jsme kompromisní řešení, kdy se nám nakonec podařilo získat pozici místostarosty a čtyř radních.

Díky tomu jsme byli schopni se svědomitě podílet na vedení města, které bylo v souladu s naším programem a vizemi. Náš program jsme se vždy snažili prosazovat s maximálním úsilím a důsledností. Musíme přiznat, že se část věcí nepodařila dokončit či alespoň ne tak, jak bychom si v ideálním případě představovali. Nicméně mnoho bodů jsme úspěšně splnili a další část se podařila rozpracovat – rozhodně máme na co navázat. Práce na správě města nikdy nekončí.

Před čtyřmi lety jsme byli nováčci. Od té doby jsme nabyli mnoho zkušeností, kompetencí a kontaktů ve správě města. Jsme připraveni udělat další KROK VPŘED!

 

 Více informací naleznete na www.spolecneprozubri.cz nebo na našem FB

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář