Výzva města Zubří

0

Vážení spoluobčané,

mnozí z Vás se na nás obrací s dotazy jak pomoci lidem na Ukrajině a to těm, kteří zůstali ve své zemi tak těm, kteří přijedou k nám do ČR.

Město Zubří, koordinuje své kroky v rámci Mikroregionu Rožnovska, kdy společně s členskými obcemi a městem Rožnov plánujeme a komunikujeme spolupráci, dle instrukcí Zlinského kraje a Vlády.

MOŽNOSTI UBYTOVÁNÍ – zjišťujeme možnosti

Máte-li možnost ubytovat alespoň na přechodnou dobu uprchlíky. Důležité info: kolik lidí, na jak dlouho, adresa. Prozatím jen zjišťujeme možnosti a až vznikne potřeba, obrátíme se na Vás.

Dále prosíme, aby se nám přihlásili rusky, nebo ukrajinsky hovořící, kteří jsou ochotni v případě potřeby pomoci s tlumočením, abychom na ně v případě potřeby měli kontakt.

S nabídkami a informacemi prosím kontaktujte prosím místostarostu Aleše Měrku na tel. 725 490 449, nebo merka@mesto-zubri.cz

Ve městě Zubří právě probíhá materiální a finanční sbírka, kterou zaštiťuje TJ Lesana Zubří, které bych chtěl touto cestou poděkovat za perfektní organizaci a píli. Více o probíhající sbírce ZDE: Facebook TJ Lesana Zubří

Děkuji všem, kteří pomáhají

Aleš Měrka, místostarosta

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář