V září se do zuberského Klubu vrátí divadlo

0

Pro všechny předplatitele, ale také pro všechny, kterým se už stýská po divadle, přinášíme důležité informace týkající se uvedení divadelních her v září 2021. V pátek 10. září se tak konečně dočkáte uvedení inscenace Benátky pod sněhem. Jednu z hlavních postav zde měla ztvárnit oblíbená Veronika Arichteva, ta si díky těhotenství a porodu našla adekvátní alternaci v podobě Báry Jánové. Nyní už se Veronika na divadelní scénu vrátila, ale momentálně sami čekáme, kterou z obou dam v Zubří uvidíte. Druhou dlouho očekávanou hrou je muzikál Těšínského divadla Šakalí léta. Ten bychom měli uvést v sobotu 25. září 2021.

 

REZERVACE, PRODEJ VSTUPENEK

Vstupenky je nyní možné pouze rezervovat. Samotný prodej nyní neprovádíme. Vstupenky budou s ohledem na nejasná pravidla prodávány na základě rezervace v den akce (v hotovosti).

a) elektronicky na stránce mesto-zubri.cz (kalendář akcí, vybrat akci a přes tlačítko „Zakoupit lístky on-line“ je možné vstupenky rezervovat s platností až do dne konání akce),

b) telefonicky – 571 659 447,

c) e-mailem – kultura@mesto-zubri.cz (uvádějte jméno, akci, počet vstupenek, o které máte zájem a kontaktní údaje na vás).

Jak to bude s podmínkami pro vstup do sálu?

Každý návštěvník kulturního zařízení bude odpovídat za svůj zdravotní stav a při vstupu do sálu musí podepsat prohlášení o bezinfekčnosti na Covid 19. Nutnost používání roušek či respirátorů se bude řídit aktuálními opatřeními.

 

Program září

Pátek 10. 9. 2021 od 18.00 hodin

BENÁTKY POD SNĚHEM, PANTHEON PRODUCTION

Divadelní předplatné – skupina A

Autor, režie: Gilles Dyrek, Jiří Žák

Hrají: Veronika Arichteva/Bára Jánová, Jaromír Nosek, Lucie Štěpánková, Filip Cíl

„Láska nehněvaná není milovaná.“ Brilantní situační komedie o pozvání na večeři a zmatení jazyků. Jedni mají před svatbou, druzí možná před rozchodem. Společné setkání může ale všechno převrátit. Jedno malé nedorozumění vede až k absurdním situacím…

Vstupné v doprodeji: 400 Kč  

Rezervace: 571 659 447, kultura@mesto-zubri.cz.

 

 

Sobota 25. 9. 2021 od 18.00 hodin

ŠAKALÍ LÉTA, TĚŠÍNSKÉ DIVADLO

Divadelní předplatné – skupina B

Autor, režie: Petr Šabach, Petr Jarchovský, Ivan Hlas, Miroslav Hanuš / Peter Gábor

Úspěšná muzikálová komedie o svobodě a nezávislosti, rudé hvězdě a rock’n’rollu. Odehrává se v Praze roku 1959 v okolí dejvického hotelu Internacionál. Do poklidného maloměstského života nečekaně zasáhne „muž odnikud“, mladý chuligán Bejby, který svým výstředním oblečením, kytarou a vášní pro rock’n’roll rozbouří stojaté vody nejen klukovského světa, ale i světa dospělých, snažících se nemyslet na těžkou dobu, v níž musejí žít. Šakalí léta je původně česká muzikálová komedie režiséra Jana Hřebejka z roku 1993, která získala ocenění Český lev za nejlepší film. Mnohé z písní, jako Jednou mi fotr povídá nebo Na kolena, jejichž autorem je Ivan Hlas, se staly hity.

Vstupné v doprodeji: 300 Kč           

Rezervace: 571 659 447, kultura@mesto-zubri.cz.

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář