KOVO – ELEKTO – HOBBY informuje

0

Vážení Zubřané,

 

rok se s rokem sešel a naše prodejna KOVO-ELEKTRO-HOBBY nedávno  oslavila 20 let . A po těch letech chceme učinit změnu.  Rozhodli jsme se naši prodejnu uzavřít. Z části za to samozřejmě může minulý zvláštní rok, který malým obchodníkům vůbec nepřál. Ale byl to jen jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli skončit, tedy uskutečnit to,o čem někteří naši spoluobčané  mluví již několik let.

Nebude to hned ze dne na den, ještě nějakou dobu tu pro Vás budeme v omezené pracovní době, která se týká jednak služeb PPL Parcelshopu a DPD ( dříve Geispointu), jednak doprodeje  sortimentu v rámci možností .

Do odvolání budeme zde pro Vás následovně:

pondělí – pátek 12.00 -17.00 hod             sobota  8.00 – 11.00 hod .

Vydání zásilek lze domluvit i mimo tyto hodiny na telefonu 604 257 183.

Změnu, která se bude odvíjet od řešení budoucnosti, dáme včas vědět.

 

Milí zákazníci, chci Vám tedy touto cestou poděkovat za Vaše návštěvy a Vaši přízeň, popřát Vám, abyste si našli nový zdroj nákupů, ať už je to firma zavedená již léta na našem trhu nebo nové zdroje. Pokud jste někdy nebyli úplně spokojeni s našimi službami, tímto se omlouváme, ale jsme taky jen lidi. Zažili jsme s Vámi chvilky veselé i ty složitější, poznali jsme různé lidské povahy, lidi, kteří Vás vždy pohladí na duši i lidi, kteří si myslí, že jenom stojíme za pultem a vybíráme od Vás peníze, lidi, kteří nejsou nikdy s ničím spokojeni. My jsme se ale snažili Vás vždy poslouchat, vyhovět Vám maximálně  a přiobjednávat další a další sortiment.

 

Zároveň Vám přeji v tomto novém roce hodně úspěchů v osobním i profesním životě, mnoho štěstí, lásky a pohody a hlavně to, co si teď přejeme všichni nejvíce – zdraví.

 

Budete nám chybět

Blanka Janošcová a spol.

 

Tímto taky vyzývám případné zájemce o koupi objektu prodejny, aby se přihlásili na tel. 604 257 183

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář