Změny v plánovaných kulturních akcích města Zubří

0

Změny v plánovaných akcích Klubu Zubří

Plánovaná akce    Původní termín
  Nový termín
  Věra Martinová    13. 3.,

později 28. 5.

  3. 12. 2020
  Městské divadlo Zlín

  Motýli jsou volní

  5. 4. 2020
  Zrušeno.

  Bude nahrazeno jiným představením (11. 2. 2021). 

  Hudební špíz
  25. 4. 2020
  Zrušeno.
  Pantheon Production

  Benátky pod sněhem  

  3. 5. 2020

 

  Leden nebo začátek února 2021,

  o přesném termínu jednáme.

  Metlářský jarmark a tradiční kácení máje    23. 5. 2020
  Zrušeno.

Druhá změna termínu koncertu Věry Martinové

Na začátku vyhlášení nouzového stavu jsme vás informovali o tom, že koncert Věry Martinové posouváme na konec května. Nyní je zřejmé, že preventivní opatření budou trvat déle. Proto přicházíme s v pořadí již druhým náhradním termínem. Koncert je domluven více méně jako vánoční a uskuteční se ve čtvrtek 3. 12. 2020. Vaše zakoupené vstupenky nadále zůstávají v platnosti. Komu nový termín nevyhovuje, můžeme vrátit vstupné (viz. článek VRÁTKY VSTUPNÉHO). O zahájení případného doprodeje neobsazených míst vás budeme včas informovat, jistě to ale nebude dříve než v září. Děkujeme za pochopení.

DIVADLO – změny v předplatném i doprodeji

V tomto roce máme naštěstí většinu divadelních představení plánovaných na podzim. I tak se ale současná situace dotkla dvou divadelních her zařazených do letošního předplatného.

První z nich se týkala uvedení komedie Městského divadla Zlín „Motýli jsou volní“, která se měla uskutečnit 5. 4. 2020 pro předplatitele skupiny B. Zlínské divadlo se dostalo do složité situace, kdy bude mít problém nastudovat a uvést všechny hry, co slíbilo svým vlastním předplatitelům, a proto s ním ani není možné dohodnout náhradní termín pro zájezd k nám. Protože se ale jedná o krásnou hru, určitě se vám ji pokusíme zařadit do předplatného na příští rok. Letošní předplatitelé ale nebudou o nic ochuzeni. Našli jsme pro ně náhradní termín i hru, kterou však zařadíme až v příštím roce, a to 11. 2. 2021. Na tuto hru budou platit letošní permanentky. Můžete se těšit na Nelu Boudovou a Ilonu Svobodovou v černé komedii pod režijní taktovkou Petra Kracíka s všeříkajícím názvem: „Žena, která uvařila svého manžela“.

Dlouho očekávané Benátky pod sněhem měla parta skvělých pražských herců odehrát v zuberském Klubu začátkem května, a to pro předplatitele skupiny A. Také toto představení se nemůže v původně plánovaném termínu uskutečnit. Náhradní termín domlouváme na leden, případně začátek února roku 2021. Také zde platí, že budou platit letošní permanentky. Za prodané vstupenky v předprodeji budeme vracet vstupné (viz. článek VRÁTKY VSTUPNÉHO).

VRÁTKY VSTUPNÉHO

Koupili jste si vstupenku na akci, která se nemohla uskutečnit, nebo na akci, která se uskuteční v novém termínu a ten vám nevyhovuje? Nabízíme vám možnost vrácení vstupného.

Vstupné budeme vracet bezhotovostně. Tam, kde to nebude možné, vrátíme vstupné i hotově. V obou případech budeme potřebovat vaše vstupenky nebo alespoň jejich čísla, abychom je mohli stornovat. Vrácení vstupného se uskuteční v pondělí 11. května, případně ve středu 13. května. Do pátku 8. května nám dejte vědět, kdo máte o vrácení vstupného zájem. Potřebujeme znát:

  •     Požadovaný způsob vrácení peněž – bezhotovostně / hotově,
  •     čísla vašich vstupenek (u bezhotovostní platby) nebo přímo zakoupené vstupenky (u hotovostní platby),
  •     u bezhotovostní platby číslo vašeho účtu a banky,
  •     akci, na kterou byly zakoupeny,
  •     částku, kterou máme vracet (bude kontrolována se systémem).

Tyto informace nám můžete sdělit e-mailem (kultura@mesto-zubri.cz), telefonicky (571 659 447) nebo přes on-line formulář, který najdete na tomto odkazu: VRÁTKY VSTUPNÉHO – FORMULÁŘ

KONTAKTY, INFORMACE

Klub Zubří, Hamerská 10, 756 54 Zubří

Tel: 571 659 447, 602 483 785

preckova@mesto-zubri.cz

Facebook: Klub Zubří

Fakturační adresa:

Město Zubří

U Domoviny 234, 756 54 Zubří

IČ: 00304492, DIČ: CZ00304492

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář