Polyfunkční centrum od zítra otevřeno

0

Včerejší jednání vlády nám konečně dovoluje otevřít v letošním roce Polyfunkční centrum! Vzhledem k trvajícímu nouzovému stavu kvůli viru Covid-19 ale musíme respektovat nařízená opatření. Pokud by tato nařízení nebyla dodržována, byli bychom nuceni areál opět uzavřít. Otevřeno bude od zítřka, středy 8. dubna, a provozní doba areálu bude od 9 do 18 hodin. Využívat ho lze opravdu jen pro individuální sportování!! Tenisové kurty ještě nejsou ke hře připraveny, o jejich otevření Vás budeme informovat.

Citace z mimořádného opatření usnesení vlády ze dne 6.4.2020 č.395:

Zákaz volného pohybu osob podle bodu 1. se nevztahuje na sportování na venkovních sportovištích, v parcích, v přírodě a na jiných veřejně přístupných místech za splnění těchto podmínek:

  • nošení ochranných prostředků dýchacích cest (nos, ústa), které brání šíření kapének, a to s výjimkou venkovních sportovišť, kdy jsou sportující osoby, popř. skupina společně sportujících osob, odděleny od jiných osob fyzickou překážkou (např. stěna nebo plot) nebo vzdáleností nejméně 2 metry
  • společně sportují jen dvě osoby, s výjimkou členů domácnosti, popřípadě při sportování od jiných osob zachovávají odstup nejméně 2 metry
  • nejsou využívány související vnitřní prostory sportoviště, zejména společné šatny, umývárny, sprchy a podobná zařízení, ve kterých by nebyly plněny shora uvedené podmínky, včetně cesty za účelem tohoto sportování.
Sdílet.

Zanechat komentář