Kouzelník Malina to dneska vychytal

0

Spokojenost v zuberské kabině  byla po dnešním posledním domácím zápase základní hrací části znát. Vysoká střelecká úspěšnost i nezdolnost obrany v čele s vynikajícím Milanem Malinou dovedla HC ROBE Zubří k vítěznému konci 26:20 nad TJ Sokol Nové Veselí.

“Nezvládli jsme první poločas. Dělali jsme hodně chyb a nevyužili jsme přesilovky. To vedlo k tomu, že rozdíl do konce první půlky narostl na šest branek” hodnotil zápas trenér hostů Pavel Hladík.

Specifikum utkání tkvělo také v tom, že do konce základní části zbývá našim házenkářům odehrát poslední dvaadvacáté kolo a existuje velká pravděpodobnost, že se ve čtvrtfinále letošního play-off potkáme právě s Novým Veselí.

“Před play-off je atmosféra vždy více napjatá.  Člověk přemýšlí dopředu nad potencionálními protivníky, sleduje, kdo, co a jak… My jsme se ale na zápas připravovali standardně. Pro nás byl dnešní dvoubodový úspěch nezbytný a víme, že pokud si chceme udržet třetí místo, musíme ještě vyhrát alespoň bod,” řekl trenér domácích Dušan Poloz.

V posledním kole se zuberští házenkáři vydají pro body do Hranic příští sobotu 14. března.

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář