Veselá atmosféra v hale i tanečky na domácí střídačce – Zubří rozstřílelo Maloměřice 37:16

0

To, že je po váhavém vkročení do nového roku Zubří opět na koni, dnes potvrdila jednoznačná výhra zuberských házenkářů nad SHC Maloměřicemi Brno. Svého soupeře převálcovali o víc než dvacet branek. “Dneska jsme dostali lekci. Zlomilo se to hned na začátku, kde jsme promarnili několik jednoznačných šancí a sedmiček a pak už to šlo z kopce,” zhodnotil zápas hráč Maloměřic Filip Jung.

I přesto, že brněnské Maloměřice jsou prozatím na posledním místě tabulky s jedinou výhrou za celou letošní sezónu, Zubřané neponechali nic náhodě. “Na utkání jsme se poctivě připravovali celý minulý týden. Výsledky Maloměřic v posledních kolech byly překvapivé, tak jsme nechtěli nic podcenit,” prozradil člen realizačního týmu HC ROBE Zubří Zbyněk Mizera.

Poté, co již po prvním poločase vedlo Zubří 17:8, vládla v hale pohodová atmosféra. Fanoušci byli nadšení z rychlých a vydařených útoků domácích a i hráči na střídačce byli v dobré náladě. “Pozitivum také je, že si dnes zahráli všichni hráči. Taková utkání jsou dobrá zejména pro ty mladší, kteří se rozehrají před blížícím se play-off,” dodal Mizera.

Poslední domácí utkání základní části odehrají Zubřané v sobotu 7. března proti Sokolu Nové Veselí.

 

 

 

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář