Pochvalu dnes zuberští házenkáři od trenéra nedostali

0

Po téměř dvouměsíční zimní pauze se dnes házenkáři HC ROBE Zubří opět předvedli na domácí palubovce v extraligovém zápase proti KH ISMM Kopřivnice. První poločas byl velmi vyrovnaný a hráči odcházeli do šatny za rozdílu jediné branky 13:14 pro Kopřivnici. Ve druhé části se ale hostům podařilo odskočit a i přes řadu přesilovek nedokázalo Zubří náskok dotáhnout. Kopřivnice tak nakonec zdolala doma dosud neporažené Zubří 29:25.

“Zápas jsme prohráli zejména kvůli nedůrazné, slabé obraně a také promarněným přesilovým hrám ve druhém poločase. Kluky dneska moc pochválit nemůžu,” zhodnotil utkání trenér HC ROBE Zubří Dušan Poloz.

Podpořit hráče přišel bezmála jeden tisíc diváků, na který v hale čekala novinka v podobě nově namontovaných plastových sedaček na hlavní tribuně. “Důvodem rekonstrukce bylo zejména zvýšení komfortu pro diváky. Zároveň došlo k přestavění výklenku po starých střídačkách, kde přibyly nově dvě řady sedaček, a tedy dalších 50 míst k sezení navíc. Tuto přístavbu jsme opatřili i spodním ochozem, který propojuje celou tribunu a usnadní tak pohyb návštěvníků,” uvedl na webových stránkách manažer klubu Michal Balhárek.

I přesto, že nové sedačky jsou krokem vpřed oproti starým dřevěným lavičkám, našli se i takoví, kterým se nesedělo pohodlně. “Sedávám na kraji tribuny ve fanclub sektoru a jelikož jsou sedačky tvarované, špatně se mi v ní otáčelo směrem ke hře, abych viděl,” přiznal dlouholetý fanoušek Zubří Kryštof Petružela. “Na druhou stranu jsem rád za přidání nových míst a propojení tribun, které usnadnilo procházení,”  dodal.

Další domácí utkání odehraje Zubří před kamerami České televize příští sobotu 8. února od 19:00 proti Jičínu.

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář