Nabídka sportovního vyžití pro děti (děvčata i chlapce) ve věku od 12 let

0

 

Tělovýchovná jednota Gumárny Zubří, oddíl kuželek nabízí děvčatům i chlapcům ve věku od 12 let, možnost si zasportovat v netradiční disciplíně. Přijď mezi nás a staň se kuželkářem.

Kuželky jsou fyzicky nenáročným sportem a pokud Tě tato hra začne bavit, získáš tím celoživotní koníček a zábavu, protože kuželky se dají hrát i do velmi pozdního věku. Velikým lákadlem je také skutečnost, že od tohoto měsíce hrajeme ve zbrusu nové kuželně, která je postavena v prvním patře zuberského multifunkčního areálu a zážitek ze sportování je o to lepší.

Pokud máš tedy zájem, přijď se za námi do kuželny podívat. S sebou je potřeba si vzít jen sportovní oblečení, halovou obuv se světlou nebarvící podrážkou a malý ručník na utření koule před hodem. Můžeš se přijít podívat na slavnostní otevření kuželny, které se bude konat v pátek 20.9.2019 od 15:00 hodin. V kuželně nás najdeš každé úterý od 16:00 hodin, kdy probíhá trénink. Každý druhý pátek se na domácích drahách hraje mistrovské utkání krajského přeboru, zde se můžeš přijít také podívat. V případě dotazů, napiš na e-mail: krupa.radim@seznam.cz nebo zavolej na: 731 478 108. Více informací o zuberských kuželkách nalezneš zde:

Těšíme se na Tebe.

Radim Krůpa, předseda oddílu kuželek TJ Gumárny Zubří

V Zubří, 6.9.2019

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář