Odvolací a kontrolní komise zrušila rozhodnutí Řídícího orgánu Extraligy mužů ve věci druhého semifinálového zápasu play-off Zubří – Plzeň

0

 

Odvolací a kontrolní komise ČSH (dále OKK) rozhodla všemi svými členy o zrušení rozhodnutí ze dne 2. května, jímž byl zrušen výsledek druhého semifinálového utkání play-off Extraligy mužů mezi Zubřím a Plzní.

 

V pondělí 30. dubna 2018 vznesl ŠSK Talent Plzeň námitku proti nedělnímu utkání v Zubří. Na základě této námitky Řídící orgán Extraligy mužů rozhodl o zrušení výsledku tohoto zápasu a stanovil náhradní termín zápasu na 9. května 2018. Psali jsme zde.

Proti tomuto rozhodnutí se odvolal klub HC ROBE Zubří. Psali jsme zde.

Toto odvolání posuzovala Odvolací a kontrolní komise ČSH, která rozhodla následovně.

Vyjádření OKK:

„OKK ČSH rozhodla všemi svými členy, avšak s vyloučením Ing. Jiřího Opavy (důvod, pro který se vyloučil z rozhodování, bude uveden v písemném vyhotovení rozhodnutí), že se ruší rozhodnutí Řídícího orgánu Extraligy ČSH ze dne 2. 5. 2018 k utkání A167. Proti tomuto rozhodnutí není přípustné odvolání. OKK ČSH žádá odpovědné orgány ČSH o neprodlené uveřejnění tohoto rozhodnutí na webové stránce ČSH a o okamžité doručení zprávy o zrušujícím rozhodnutí oběma klubům z důvodu probíhající play-off. Písemné vyhotovení rozhodnutí s odůvodněním bude následovat v následujících dnech.“

 

Podle tohoto rozhodnutí OKK je tedy výsledek druhého utkání ČSH platný. Stav semifinálové série je 1:1 a série se dle původního rozpisu o víkendu přesouvá do Plzně, případné páté utkání se bude hrát v Zubří 8. května.

 

Zdroj: http://www.extraligahazene.cz – Alžběta Vejrostová

 

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář