Duel mezi HC ROBE Zubří – SSK Talent Robstav-M.A.T. je po dvou kolech vyrovnaný 1:1

0

1. kolo

HC ROBE Zubří – SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň

30:31 (14:15)

Plzeň vstoupila do utkání lépe a vedla o pět gólů. Jenže soupeř se postupně dotáhl. Ve druhém poločase jsme sledovali dlouhou přetahovanou, která nakonec dospěla do prodloužení. V něm byla šťastnější družina Michala Tonara staršího.

HC ROBE Zubří:Malina, Orság – Dokoupil, Douda, Menšík, Přikryl, Holiš, Padalík, Šustáček, T. Říha, M. Hrstka, Janíček, Pich, Klíma, Polášek, Š. Zeman.


SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň:Štochl, Herajt, K. Šmíd – Jonáš, Šafránek, M. Ivancev, Vinkelhöfer (C), M. Tonar, Stehlík, Poloz, Kačín, Chmelík, Cvikl, Šindelář, Šíra, Šafář.


Rozhodčí:Bečička, Horák

FOTO: Vlastislav Navrátil

2. kolo

HC ROBE Zubří – SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň

26:24 (12:14)

Také ve druhém semifinále mezi Zubří a Plzní došlo na prodloužení. Tentokráte se však radovalo Robe. V závěru vyfasoval po zakončení Šustáčka pod víko za svůj zákrok Jan Stehlík přímou červenou kartu a výrazně tak oslabil své mužstvo. Je tak vyrovnáno na 1:1. Čekají nás minimálně dva duely této série. Talent splnil v Zubří to, co chtěl – jednu výhru. Ale dnes měl na to, aby vedl 2:0. Semifinále pokračuje v sobotu v Plzni od 11:00.

HC ROBE Zubří: Malina, Orság, Š. Krůpa – Dokoupil, Douda, Menšík, Přikryl, Holiš, Padalík, Šustáček, T. Říha, Janíček, Pich, Klíma, Polášek, Š. Zeman.


SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň: Štochl, Herajt, K. Šmíd – Jonáš, Šafránek, M. Ivancev, Vinkelhöfer (C), M. Tonar, Stehlík, Poloz, Kačín, Chmelík, Cvikl, Šindelář, Šíra, Šafář.


Rozhodčí: Hanák, Pavlíček

zdroj: onlajny.cz

Sponzor článku

FOTO: Vlastislav Navrátil

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář