Zubří v prvním zápase v ,,nové” hale urvalo dva body nad výborně hrající Duklou

0

HC Robe Zubří – HC Dukla Praha

29:28(13:18)

Pořádné drama sledovala nově zrekonstruovaná hala v Zubří. Domácí házenkáři vysoko prohrávali, utkání ale úplně otočili a nad Duklou o gól zvítězili.

Zásadní obrat dokázali házenkáři Zubří. Po přesunu z rožnovského azylu do vlastní domácí haly jim vůbec nevyšel úvod zápasu, když Mubenzem pět minut před poločasem zvyšoval náskok Dukly na sedm branek (10:17) a domácí korigovali na poločasový pětibrankový rozdíl až těsně před přestávkou. Začátek druhého poločasu pak Zubřané ovládli a manko rychle stahovali. Vyrovnáno bylo deset minut před koncem a pak už se skóre tahalo. Tři minuty před koncem vedli Zubřané 29:28 a pak už se skóre nezměnilo. Zubřané poprvé doma bodovali po nejtěsnější možné výhře.

 

Sestavy
HC ROBE Zubří: Malina, Orság, Š. Krupa – Dokoupil, Douda, Přikryl, Holiš, Válek, Šustáček, Říha, M. Hrstka, Janíček, Reček, Pich, Klíma, Dořičák, Polášek, Durković, Š. Zeman, Padalík.

HC Dukla Praha: Rangl, Votava, Zavázal, Petržala – Zelenka, Hradecký, Režnický, Šimůnek, Sviták, Medenčević, Krouský, Patzel, Reichl, Herzán, Mubenzem, Křístek, Jeníček, Harabiš, Jiří Šmíd, Syřínek, Hlavatý, Bělohlav, Kastner, Šůstek, Blecha.


Rozhodčí: Fukala, Mohyla, delegát ČSH Roman Bauer

Zdroj. onlajny.cz

 Screenshot 2018-02-09 15.45.30

Sponzor článku

Autor fotek: Stanislav Skýpala

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář