Kapela Easy Steps do nového klipu zaimponovala vtip a přiznala, kde se nachází její zlomový bod

0

 

DSC_6591

foto: Jirka Staněk

Ostravská kapela Easy Steps si před Vánoci dala práci s novým videoklipem k singlu Bod Zlomu, v němž nahlédnete do nahrávacího studia, kde singl vznikal, a taky pochopíte, který okamžik byl v historii kapely ten zásadní.

Kapela Easy Steps nový singl nahrála opět ve spolupráci s Evženem Hofmannem (kytaristou kapely Kryštof), který vlastní nahrávací studio Taurus Records v obci nedaleko Ostravy. Společně už pracovali na EP Zvukoprázdno, které vyšlo letos na jaře a pyšní se pozitivními reakcemi mnohých kritiků.

Píseň Bod Zlomu vznikla už před nějakou dobou a fanoušci si ji na koncertech oblíbili. Do paměti se jim vryla díky atraktivnímu bubenickému sólu, které songu vždy předcházelo, elektrickým houslím zpěváka Vládi a zpěvnému refrénu.

Hlavní myšlenkou klipu pak bylo poukázat na zlomový bod kapely Easy Steps, za což je bezesporu považována první návštěva studia Taurus Records.

„Bod Zlomu má naznačit, jak moc může kapelu nebo hudebníka posunout jeden jediný povedený singl. Ze zkušenosti a médií víme, jak se spoustě muzikantům změnil svět takřka přes noc. Tuto situaci se snažíme mimo jiné nastínit v našem novém snímku,“ vysvětluje Vašek Vidlička, bubeník kapely.

Natáčení probíhalo více než 12 hodin za mrazivého prosincového dne v obci Velká Polom nedaleko Ostravy a účastnili se ho také fanoušci. Klip poodhaluje, jak na tom kapela byla před návštěvou profi studia a kam se poté posunula. Na výsledek se sami podívejte!

Videoklip Bod Zlomu:

 

Členové kapely:
Vladimír Blahož (zpěv, kytara, el. housle)
Josef Kutý (basa, vokály)
Vašek Vidlička (bicí)

Oficiální webové stránky kapely ZDE

Markéta Koloničná
PR manager kapely
+420 739 696 158
www.facebook.com/easystepsband
V případě dotazů či zájmu o rozhovor s kapelou mě neváhejte kontaktovat.

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář