Turnaj TOP 12 uzavřel zuberskou ligu

0

 

Obrázek

V sobotu 26. března se amatérští kuželkáři naposledy v tomto ročníku setkali v kuželně u příležitosti konání exhibičního turnaje TOP 12. Již nejde o body do tabulky, ale o to společně zhodnotit právě skončený ročník, pro nejlepší dvanáctku jednotlivců o posledních pár hodů v boji o poháry a o slavnostní předání cen nejlepším. Letos se do turnaje TOP 12 kvalifikovali čtyři borci z TIP cafe, tři Marodi, po dvou zástupcích měli KO-SA a Oktopus a za Gumotíky hrál Laďa Adámek.

Finálová dvanáctka byla rozdělena do čtyř skupin, ze kterých vždy dva nejúspěšnější postoupili do závěrečného play off. Hrálo se na dvakrát deset hodů (pět do plných + pět dorážka), hráči se střídali jako na běžícím pásu a již v základních skupinách nebylo o vyrovnané souboje nouze, dva z nich dokonce skončily remízou. Z prvních míst postoupili Jarek Jurka, Jarda Pavlát, Jirka Křenek a Robert Jurajda. Po čtvrtfinálových a semifinálových bojích se až do finále dostali Jarek Jurka z týmu KO-SA a Jirka Křenek z celku Marodů. Právě Jirka Křenek obhajoval prvenství z minulého roku a i obhajoba dopadla na výbornou. Jarka ve finále přehrál nejlepším výkonem dne 101:75 a po roce tak opět pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze turnaje TOP 12. V souboji o třetí místo porazil Robert Jurajda z TIP cafe Naďu Leškovou z Oktopusu 96:81 a zachránil tak čest svého týmu. Na výsledky základních skupin se můžete podívat zde. Finálová část k dispozici na tomto odkazu.

Obrázek

Ihned po ukončení turnaje přišlo na řadu vyhlášení výsledků třetího ročníku zuberské ligy. Poháry za nejlepší průměr a dorážku získal Luba Krupa (Marodi), nejlepších hodů do plných dosáhl Robert Jurajda. Poté přišlo na řadu vyhlášení nejlepších týmů. Jen pro pořádek si připomeňme, že bronzový skončil tým TIP cafe, stříbrný skončil Oktopus a titul obhájili Marodi. Poté skončila oficiální část turnaje  a následovala volná zábava ve formě hry zvané “chalúpky”. Při ní hráči hodnotili letošní sezónu a spřádali plány na tu budoucí.

Na závěr mi dovolte poděkování všem týmům i hráčům za přístup a fair play hru, kterou předváděli celou sezónu. Dále partnerům zuberské ligy – pořadatelům z OKaS města Zubří a sponzorům: Gumko.cz– autokoberce, příslušenství do auta, Martin Pšenica – servis výpočetní techniky, Dana Krůpová – masérské služby, kavárna TIP cafeLB silver – velkoobchod se stříbrnými šperky, Robert Jurajda – manažérská činnost a infomační portál Zubřan.cz.

Výběr z fotogalerie – zobrazit celou fotogalerii

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář