Mladší žáci HC ZUBŘÍ na turnaji PRAGUE HANDBALL CUP vybojovali skvělé 3.místo

0

 

O Velikonočním víkendu se konal v Praze jubilejní 25. ročník největšího mládežnického házenkářského turnaje Prague Handball Cup. Tohoto turnaje, který se hraje ve 35. halách po celé Praze se v 5 chlapeckých a 5 dívčích kategorií zúčastnilo na 8000 hráčů a hráček z celého světa.

I přes to, že jsme byli nalosováni do velmi vyrovnané a těžké skupiny, postoupili mladí zubřani přes dánský Nykobing Falster , slovenský Slovan Modra a české týmy STM Olomouc, Sokol Úvaly a PEMA Opava do hlavní A části turnaje. Dvěmi výhrami nad slovenskými týmy z Košic a Sečovců  jsme postoupili dále turnajem do čtvrtfinále proti Lugi HF. Výhra nad tímto švédským týmem nás posunula mezi poslední 4 týmy turnaje. V semifinále přišla první prohra s pozdějším vítězem dánským OBG Handbold  a tím zápas o 3. místo se slovenským rivalem z loňského Dobiáš cupu, Kúpele Bojnice (prohráli jsme ve finále v prodloužení o 1 gól). Kluci byli velmi namotivovaní protože měli Bojnicím měli co vracet a tak zápas od začátku ovládli a vybojovali si tak celkové skvělé třetí místo mezi 64 týmy ve své  kategorii.

 

Výsledky :

Základní skupina

HC Zubří – TJ STM Olomouc 16:11

HC Zubří – Slovan Modra 19:15

HC Zubří – Sokol Úvaly 18:14

HC Zubří – Nykobing Falster Handball 18:15

HC Zubří – P.E.M.A Opava  16:11

Hlavní část A:

HC Zubří – 1.MHK Košice 21:7

HC Zubří – ŠK Noxvel 16:9

Čtvrtfinále:

HC Zubří – Lugi HF II 24:12

Semifinále:

HC Zubří – OBG Handbold 8:18

O 3.místo

HC Zubří – Kúpele Bojnice 21:8

 

Sestava:

Janošek Štěpán, Šupola David, Kyryljuk Tomáš, Vlk Štěpán, Randýsek Tomáš, Cibulec Jakub, Rybiář Tomáš, Pšenica Marek, Krpelík Lukáš, Mareda Dominik, Zeman Martin, Zeman Adam, Ondruch Šimon, Kovář Richard, Krupa Odřej

Realizační tým:

Randýsek Tomáš, Skýpala Stanislav, Hofer Libor, Kovář Lubomír

Sdílet.

About Author

Zanechat komentář