Změny v pátečním Divadelním předplatném – nemoc Ivy Janžurové

0

V souvislosti se zdravotními problémy paní Ivy Janžurové Vám musíme oznámit, že je nutné přistoupit ke změnám v pátečním cyklu Divadelního předplatného. Děláme vše pro to, aby se programová skladba předplatného nezměnila a abychom Vám slíbené hry „naservírovali“ všechny, jen v jiném pořadí.

Jisté je, že nový termín pro představení Divadla Kalich – Božská Sarah, se hledá na podzim tohoto roku. Sama Iva Janžurová prostřednictvím médií vzkázala: „Těším se na všechny diváky a slibuju, že nic nezmeškám. Všechno společně doženeme.“

Informace pro předplatitele

O všech případných změnách v programu předplatného Vás budeme včas informovat. Konečné rozhodnutí by mělo padnout do konce tohoto týdne. Informace Vám budou doručeny e-mailem a budou zveřejněny na stránkách http://kultura.mesto-zubri.cz.

Informace pro ty z Vás, kteří si již zakoupili vstupenky v doprodeji

Představení Božská Sarah Divadla Kalich, plánované na 25. 3. 2016, se ruší. S největší pravděpodobností bude uvedeno v Klubu Zubří v náhradním termínu na podzim tohoto roku. Kontaktujte nás na níže uvedených číslech nebo e-mailu, zapíšeme si Vaše kontaktní údaje, abychom Vás mohli včas informovat o možnosti vrácení vstupného, případně novém termínu představení.

Všem se omlouváme za vzniklé komplikace a věříme, že přes nepřízeň osudu dostojíme našim slibům a že budete s divadelní sezónou v Zubří spokojeni. Paní Janžurové přejeme brzké uzdravení a dostatek elánu k tomu, aby se brzy vrátila mezi své kolegy na jeviště a k věrným divákům.

božska sarah 2
Sdílet.

About Author

Zanechat komentář